Kitchenettes

KitchenettesDirect biedt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige minikeukens en compactkeukens van staal en hout. De kitchenettes zijn leverbaar met kookplaat, koelkast, vaartwasser, magnetron en warmwater boiler. Ze zijn geschikt voor kleine kantoren, vakantiehuizen, studentenwoningen, praktijken, bejaardenhuizen, kantoor- en wooncontainers. Online kitchenettes kopen in de webshop of eenvoudig een offerte aanvragen.

Wij bieden de beste kitchenettes van de topmerken Limatec, Intra en ons merk Eko. Ideaal voor kleine kantoren en praktijken met weinig ruimte voor een keuken. Geschikt om weekendhuizen en kleine woningen van studenten en bejaarden met een compleet minikeuken uit te rusten. De kitchenettes zijn standaard al vanaf een breedte van 90cm in onze webshop te bestellen. Wij staan bekend om het breed assortiment. Ook bijpassende keukenkasten vind je in onze webshop. De kitchenettes zijn eenvoudig te monteren en aan te sluiten.

Wij verkopen kitchenettes van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten zijn 24 uur per dag online te bestellen en zijn scherp geprijsd. Wij geven u deskundig advies over de voor u geschikte kitchenette. Naast minikeukens vindt u in de webshop ook keukenblokken en keukenapparatuur.

Onze kitchenettes zijn functioneel, bieden maximaal comfort op kleinste ruimtes. Op zoek naar de passende kitchenette? Bel vrijblijvend voor Nederland 035 - 623 44777 en voor België 03 226 5433 of vul ons contactformulier in.

Artikelen per pagina

Moment...

Aan uw winkelwagen toegevoegd: {{var product.getName()}}
Verder winkelen or Naar kassa en afrekenen