Wasmachine kasten

Een kast voor de wasmachine, droger en was kan een geweldige aanvulling zijn op ieder huis. De voordelen van onze wasmaschinekasten zijn:
+ uit voorraad geleverd    + individueel samen te stellen    + Made in Germany 

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De ideale indeling van uw waskamer

Een kast in de bijkeuken voor de wasmachine en droger is een efficiënte manier om uw was te doen, op te bergen en uit het zicht te houden. De eerste stap bij het ontwerpen van een waskamer is het vinden van de juiste maat waskasten voor uw ruimte. De meeste kasten zijn ontworpen voor standaard wasmachines en drogers, dus zorg ervoor dat u beide opmeet voordat u er een bestelt of bouwt. Het is ook belangrijk om na te gaan hoeveel ruimte er rond de apparaten nodig is, en welk type afwerking het beste past bij het algemene uiterlijk van uw kamer zodat uw waskamer kasten hier goed op aansluiten.

Als u eenmaal heeft bepaald welke maat kast het beste bij u past, is het tijd om na te denken over het soort opbergoplossingen dat het beste werkt in uw nieuwe was-/droogkamer. Veel huiseigenaren kiezen voor rekken die boven aan de kast hangen of aan de muur worden bevestigd; deze bieden voldoende opbergruimte zonder dat ze te veel ruimte innemen in de was kast zelf. U kunt ook overwegen laden of kasten onder de wasmachine en droger aan te brengen om wasmiddelen en andere benodigdheden voor de was op te bergen.

Wasmaschinekast met ergonomische hoogte en TÜV certificering

Een wasmachine onderkast met uittrekbare plank geeft de mogelijk te werken op een ergonomische hoogte waardoor u rug en knie klachten kunt voorkomen. 

Een andere belangrijke overweging bij het inrichten van een was-/droogkast is de verlichting. Zorg voor voldoende licht, zodat u kunt zien wat u doet terwijl u de was doet - vooral als er nog niet genoeg natuurlijk licht in de kamer valt! Dit kan worden bereikt door inbouwverlichting of verlichting met rails aan weerszijden van de kastopening, indien beschikbaar.

Als u deze stappen volgt, moet het creëren van een functionele en toch aantrekkelijke was-/droogkast eenvoudig zijn! Met alles handig opgeborgen achter gesloten deuren, maximaliseert u het vloeroppervlak en hebt u toch gemakkelijk toegang tot al uw wasbenodigdheden.

Uitbreiding van de waskamer

Niet alleen de opbergruimte kan uw waskamer verbeteren. In een kast met spoelbak kunt u kleding met hardnekkige vlekken laten weken met vlekverwijderaar voor dat u deze in de wasmachine gooit. Maak deze kast compleet met een kraan en boiler voor direct warm water.

Levering en contact

De wasmachine kasten worden geleverd als zelfbouw pakket in CO2 vriendelijke platte pakketten met duidelijke handleiding.

Zit uw ideale combinatie er niet bij of heeft u nog vragen? Wij zijn op volgend telefoonnummer bereikbaar: 035-2033 113 (NL) of  03-3760 981 (BE). Van maandag tot donderdag kunt u ons bellen tussen 8:30 en 17:30. Op vrijdag zijn wij tussen 8:30 en 15:30 te bereiken. Mailen kan ook altijd naar [email protected]

© 2004-2023 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers