Actie keukens met gratis airco

Onze speciale zomeractie is wegens succes verlengd! Onze zomeractie was een groot succes, daarom hebben wij besloten de airco actie te verlengen. Bij aankoop van een van de vele moderne en landelijke keukens op deze actiepagina ontvangt u van ons 1 gratis airco. Ideaal om de warme zomerdagen koel in huis én in uw nieuwe keuken door te brengen. Elke klant ontvangt van ons 1 airco van Exquisit bij bestelling van een actie keuken zolang de voorraad strekt. In de categorie Klimaatbeheersing leest u meer over de eigenschappen van de mobiele airco van Exquisit. Wanneer u ervoor kiest om een van de 4 retro keukens op onze actiepagina te bestellen ontvangt u van ons een zwarte mobiele Gutfels airco. Ontdek hier uw favoriete keuken online en profiteer van onze scherpe zomeractie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 123

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Algemene voorwaarden zomeractie

Onze speciale zomeractie is wegens succes verlengd! Deze zomer ontvangt u bij Kitchenettesdirect een gratis airco van Exquisit bij aanschaf van een nieuwe keuken. Zolang de voorraad strekt. Lees hieronder de algemene voorwaarden van onze zomeractie.  

  • Bij het bestellen van een keuken op onze actiepagina ontvangt u 1 gratis Exquisit airco. Maximaal 1 airco per klant zolang de voorraad strekt. Let op: bij bestelling van een van de 4 retro keukens op deze actiepagina ontvangt u 1 gratis Gutfels airco.  
  • Zodra u de gewenste keuken heeft ontvangen wordt de airco naar u verzonden.
  • De actie is enkel geldig op de geselecteerde actie keukens.
  • De airco is niet inwisselbaar voor een credit of contanten.
  • Bij het retourneren van producten verzoeken wij u om ook de airco te retourneren. De kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.

       

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers