Pro-Art

Pro art kitcase

Origineel en uniek is hoe je Pro-Art het beste kan samenvatten. Al sinds 1986 weet het merk op zeer unieke wijze keukens mobiel te maken. En dit is niet onopgemerkt gebleven. In 2005 wist Pro-Art het ‘Longlife design Award binnen te slepen. De continu doorontwikkelde afwerkingen en kwaliteiten spreken voor zich en hebben de kitcase keukens tot een echte klassieker gemaakt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mobiliteit

Uw eigen keuken mee op reis? Ja! Dat is mogelijk met Pro-Art. Het merk weet op innovatieve wijze een gehele keuken in één enkele koffer te plaatsen. Waar het product eerst bedoelt was voor beurzen en evenementen, wordt het nu veel breder gebruikt.
De door 7-laags verlijmd berken multiplex omhulde keuken, is goed beschermd en kan dus zeker tegen een stootje op uw reis. Uiteraard hoeft u de koffer niet te dragen. Zo beschikt de ‘kitcase’ over oersterke willen die tot maar liefst 150 kg per wiel kunnen dragen.

Meer dan een koffer

Pro-art is dan wel bekend van de innovatieve koffers, maar het merk heeft nog veel meer te bieden.
Zo biedt Pro-Art ook op zich zelf staande compacte keukens aan. Ook hier weet het merk op een slimme manier de kleinste ruimtes te benutten. Of het nu gaat om kantoorkeukens, of een keuken voor een klein appartement, Pro-Art maakt het op een innovatieve en smaakvolle manier groots.

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers