Dubbelblok keukens

Een dubbelblok keuken is een perfecte oplossing wanneer u over een kleine keukenruimte beschikt en de beoogde ruimte efficiënt dient in te delen. Een complete Meister keuken met dubbel blok bestaat uit 2 afzonderlijke delen met alle denkbare apparatuur. Het keukendeel met koelkast en oven komt apart van het aanrecht met kookplaat te staan. Ontdek de voordelen van ons ruime assortiment dubbelblok keukens online of kom de dubbele keuken op afspraak bewonderen in onze showroom.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voordelen van een dubbelblok keuken

Heeft u een nieuwe keuken nodig maar is de beschikbare ruimte niet breed genoeg? Een dubbelblok keuken is bij uitstek geschikt voor kleine ruimtes. Het grootste voordeel is dat u dit type keuken in meerdere varianten kunt opbouwen. Het tweede blok kunt u naast het eerste blok plaatsen, maar bij een te smalle ruimte kunt u dit keukendeel makkelijk aan de andere muurzijde plaatsen.  

Het eerste keukenblok is voorzien van hangkasten, vaatwasser, afzuigkap en aanrecht met gootsteen en kookplaat. Het tweede blok bestaat uit een koelkast en oven. Afhankelijk van de breedte kiest u de gewenste indeling van uw dubbelblok keuken. Bij Kitchenettesdirect bent u aan het juiste adres voor het bestellen van een complete dubbelblok keuken voor de scherpste prijs!

Een dubbelblok keuken vindt u bij ons in verschillende afmetingen. Een keuken van 290 cm of toch liever een groter formaat keuken van 350 cm breed? Geen probleem! In ons ruime keukenaanbod treft u uiteenlopende maten en keukenstijlen. De keuken komt als zelfbouwpakket en wordt binnen 10 werkdagen bij u thuis afgeleverd.

Kortom een dubbel keukenblok heeft voor u belangrijke voordelen:

  • Meer werkruimte door 2 keukendelen
  • Complete keuken met premium apparatuur
  • Meerdere opbouwvariaties mogelijk

Dubbel keukenblok voor particulier en zakelijk

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden wij een ruime keus aan goedkope dubbelblok keukens. De keukens met een dubbelblok zijn vanwege hun flexibele indeling uitermate geschikt voor de volgende bestemmingen:

  • Vakantiehuizen
  • Appartementen
  • Kleine woningen
  • Kantoren

Keuken met dubbelblok in vele stijlen

De vele keukenstijlen van een dubbelblok keuken maken het mogelijk om de keuken af te stemmen op uw huidige interieur. Bent u liefhebber van een strak design? Een betonlook keuken van Meister is in dat geval een uitstekende keus. Deze dubbelblok keuken heeft een moderne, industriële uitstraling en is uitgerust met twee liftdeuren, ruime koelkast, keramische kookplaat, oven, design afzuigkap en een aanrechtblad van melamine in betonoptiek. De 2 afzonderlijke keukendelen kunt u naar wens met apparatuur indelen.

Vrijblijvend advies & offerte

Bent u al overtuigd dat een dubbelblok keuken het ontbrekende stuk in uw woning of kantoor is? Of wenst u deskundig advies over een specifieke keuken? Neem gerust contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste keuken. Wij zijn telefonisch te bereiken op en per contactformulier. Nieuwsgierig naar alle populaire keukens in ons assortiment? Maak een afspraak om onze hardlopers in de showroom in Soest te bekijken.  

 

© 2004-2022 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers