Inspiratie

Inspiratie

Specialist in pantry keukens en keukenapparatuur

Kitchenettesdirect is specialist in het leveren van pantry keukens en keukenapparatuur en inspireert u graag met de nieuwste trends op gebied van ruimtebesparende keukens. Wij bieden een breed assortiment kant en klare keuken oplossingen. Bent u op zoek naar een kitchenette of keuken voor een specifieke ruimte of locatie? Ontdek onze complete keukens met apparatuur voor in uw kantoorpand, compacte kitchenettes voor in uw appartement of koop online een klein keukenblok voor in uw studentenwoning.

 

Ruimtes

Volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld een studentenwoning, een bed & breakfast, uw vakantiewoning, of uw eigen appartement.

Zakelijk

U zoekt een keuken voor op kantoor? Of u heeft er eentje nodig voor een evenement of een bouwkeet?

Bekijk mogelijkheden

Zelfbouw keukens

Een compleet overzicht van alle kant-en-klare zelfbouw keukens. Bekijk welke u zelf eenvoudig en volledig kunt installeren.

Kitchenettes, zelfbouw keukens en keukenapparatuur van Duitse kwaliteitsmerken voor elke ruimte

Wij denken graag met u als klant mee voor het vinden en selecteren van de juiste keukenoplossing. Bij ons vind u kleine keukenblokken en losse apparatuur zoals een afzuigkap of vaatwasser en grote hoekkeukens met een luxe uitstraling. Of het nu gaat om de aanschaf van slechts één keuken tot grootschalige projecten op een recreatiepark of binnen uw bedrijf, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bekijk de mogelijkheden voor een complete keuken met apparatuur voor op uw kantoor of kies de geschikte keuken voor in de beoogde ruimte. Kitchenettesdirect biedt tevens een breed scala aan zelfbouw keukens en keukenapparatuur van hoogwaardige Duitse kwaliteit.

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers