Keuken opvangcentrum

Opvangcentra, zoals vluchtelingenopvang en AZC-locaties, hebben behoefte aan een efficiënte keukenoplossing die snel geïnstalleerd kan worden en waarbij goedkope keukens niet ten koste gaan van kwaliteit. Projectkeukens van KitchenettesDirect bieden hiervoor de ideale oplossing.

Neem contact op >

Maak een showroom afspraak >

Hieronder enkele voorbeelden van keukens die voor een opvang centrum voor vluchtelingen toegepast zijn. Als u op zoek bent naar bepaalde modellen kijk dan ook naar ons assortiment Voorraad keukens of Voor gemonteerde keukens of Maatwerk keukens.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goedkope projectkeukens met snelle levering, garantie en nazorg

Bij het selecteren van projectkeukens is het belangrijk om te kiezen voor een partij die niet alleen goedkope keukens aanbiedt, maar ook snelle levering, garantie en nazorg garandeert. Dit voorkomt onnodige kosten en zorgt ervoor dat de keuken altijd optimaal functioneert. Dit vindt u bij KitchenettesDirect.

COA-locaties en andere opvangcentra vertrouwen op onze projectkeukens

Onze projectkeukens zijn al jarenlang de favoriete keuze voor COA-locaties en andere opvangcentra in Nederland. Met ons brede assortiment aan goedkope keukens en keukenblokken kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Bovendien staat KitchenettesDirect bekend om zijn snelle levering, uitstekende garantievoorwaarden en betrouwbare nazorg.

Keukenblokken noodhuisvestiging: Geschikt voor AZC locaties

Voor AZC locaties zijn speciale keukenblokken beschikbaar die geschikt zijn als noodhuisvestiging. Deze blokken zijn compact, makkelijk te plaatsen en voldoen aan alle eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Op deze manier kan er snel en efficiënt worden gehandeld bij de inrichting van een nieuwe opvanglocatie.

© 2004-2023 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers