Keuken studentenhuis

Stalen mini keuken in studentenwoning met apparatuur en bovenkasten

Voor een efficiënte indeling van een studentenwoning is het kopen van een ruimtebesparende keuken de ideale oplossing. Benieuwd naar ons aanbod studio keukens van Meister of Stengel keukenblokken met een koelkast? Shop uw minikeuken online of breng een bezoek aan onze showroom in Soest.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Keuken voor studentenwoning kopen bij Kitchenettesdirect

Een studentenwoning bestaat vaak uit een beperkt oppervlak waarin het dagelijkse leven en studeren wordt gecombineerd. Van groot belang is dat de studentenkeuken niet al te veel ruimte in beslag neemt en door de handige inrichting ook voldoende opslag biedt. Met behulp van een klein keukenblok inclusief een kleine kookplaat en handzame koelkast kunt u in een handomdraai een perfecte maaltijd bereiden.

Wanneer u een studio keuken wilt kopen is het belangrijk dat u de juiste formaten van de beschikbare ruimte in kaart heeft. Wij bieden u verschillende minikeukens en keukenblokken van vooraanstaande Duitse merken. Een Stengel keukenblok heeft kleine afmetingen en is bovendien een handige en complete minikeuken. De keukenblokken zijn voorzien van een combi magnetron, koelkast met vriesvak, 2 bestekladen met Soft Close systeem en moderne RVS handgrepen. Optioneel kunt u kiezen voor een handige kookplaat. Het voordeel van een Stengel minikeuken is het feit dat deze gemonteerd en stekkerklaar wordt geleverd. Geeft u de voorkeur aan een kleurrijke keuken? Geen probleem, wij leveren de Stengel keukens in appelgroen, rood of cappuccino. Liever een neutrale kleur? De gemonteerde Stengel keuken is bij Kitchenettesdirect eveneens verkrijgbaar in zwart, grijs en zandkleur.

Meister keuken met flexibele indeling

Wanneer u over meer ruimte beschikt is het kopen van een compacte Meister keuken een uitstekende keuze. De Meister New York keuken biedt voldoende opbergruimte en is uitgerust met een vaatwasser, koelkast met vriezer, hete luchtoven en RVS spoelbak. De New York keuken kunt u online bestellen met een 2 pits elektrisch of keramisch kookveld. Andere optionele apparaten die u los bij ons kunt bestellen zijn een keukenkraan, afzuigkap en een warmwaterboiler. Wat betreft de indeling van de keukenkasten kunt u variëren. De keukenkasten kunnen in elke gewenste volgorde worden geplaatst. De vaatwasser dient echter wel tussen twee kasten te staan. Een alternatieve keukenoplossing is de kleine Meister keuken met apothekerskast, keramisch of elektrisch kookveld en een stabiel houtenframe. De spoelbak kunt u naar eigen keus link of rechts laten plaatsen. Het hoogwaardige eikenhout en de 4 kleurvarianten maken deze studio keuken zeer geliefd.   

Bent u al enthousiast of wilt u zich liever verder oriënteren? Bekijk online onze complete serie kitchenettes of bezoek op afspraak onze showroom in Soest. Wij adviseren u graag.    

 Bekijk alle kitchenettes

© 2004-2023 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers