Kleine keukens voor kleine ruimtes

Kleine keuken: compact en functioneel

Wanneer u op zoek bent naar een keuken voor een kleine ruimte, dan is de meest voor de hand liggende keuze de aanschaf van een van onze kleine keukens (tot 2 meter breed). Kleine keukens zijn compact, functioneel en ideaal voor gebruik in (studenten)appartementen, studio's, MKB kantoren en zorginstellingen.

U wilt een kleine keuken kopen. Waar moet u op letten?

Een kleine keuken vraag om een slimme, praktische indeling. Immers, er is maar beperkte ruimte om mee te werken. Kiest u voor apparatuur in de keuken, zoals een koelkast en/of een vaatwasser, dan gaat dat over het algemeen ten koste van kastruimte. Toch wilt u uw kookgerei, bestek, borden, enz. waarschijnlijk in de keuken zelf opbergen en niet op een andere plek. Bedenk daarom van tevoren goed welke elektrische apparaten u in de kleine keuken nodig heeft en hoeveel kast-en laderuimte u nodig denkt te hebben. KitchenettesDirect biedt verschillende modellen kleine keukens aan die over het algemeen allemaal beschikken over bovenkasten. Wilt u meer kastruimte? Dan zijn er ook slimme trucjes om meer bergruimte te creëren; een apothekerskast bijvoorbeeld neemt over de breedte maar weinig ruimte in beslag, maar biedt toch aanzienlijk meer kastruimte.

Kleine keuken kantoor

Bedrijven met beperkte kantineruimte zoeken vaak een kleine goedkope keuken zonder al teveel poespas. Een vaatwasser, koelkast en enige opbergruimte is dan vaak voldoende. Wij krijgen vaak de vraag of wij kleine keukens aanbieden zonder kookplaten, omdat de meeste kleine keukens in onze webshop getoond worden met kookplaten. Onze kleine keukens worden veelal als complete zelfbouwpakketten geleverd waarbij u zelf de keuze heeft (behalve bij RVS aanrechtbladen) om de kookplaten wel of niet aan te brengen in het aanrechtblad. De kleine keukens laten zich eenvoudig monteren, maar kunnen op verzoek ook door een van onze monteurs in elkaar worden gezet op locatie.