Keukenboilers

Bent u op zoek naar een keukenboiler voor onder uw aanrecht of spoelbak? Ontdek bij Kitchenettesdirect diverse kleine boilers die u snel en eenvoudig kunt installeren en gebruiken. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keukenboiler kopen voor warm en koud water

Met onze keukenboilers heeft u direct warm of koud water ter beschikking in de keuken waardoor er minder water- en energieverspilling optreedt. Een kleine boiler is zeer efficiënt, omdat het de wachttijd voor het opwarmen van water flink verkort. Een keukenboiler installeert u makkelijk onder uw keukenaanrecht en verbindt u vervolgens met de juiste leidingen aan uw keukenkraan. Het boilervat is van koper en is daardoor corrosiebestendig. Daarnaast heeft koper de eigenschap warm water goed te geleiden. Hierdoor geeft u bacteriën geen kans om te gaan broeden.

Naast een keukenboiler bent u bij ons aan het juiste adres voor losse keukenapparatuur zoals een afzuigkap of koelkast met vriescombinatie

Heeft u al een boiler maar is uw huidige keuken toe aan vervanging? Ontdek dan ons complete keukenaanbod online of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom. Bent u specifiek op zoek naar een voordelig geprijsde minikeuken? Neem een kijkje in onze Sale voor een scherp geprijsde keuken. 

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers