Mobiele keukenblokken

Bent u op zoek naar een mobiel keukenblok die van tijd tot tijd verplaatst wordt naar een andere ruimte of zelfs op transport gaat naar bijvoorbeeld beurzen of andere evenementen? Bekijk dans ons ruime aanbod mobiele keukenblokken en kofferkeukens. Deze moderne keukenblokken op wielen en kofferkeukens zijn robuust en zeer geschikt voor gebruik door zorginstellingen, evenementen, (food) beurzen, catering-en verhuurdoeleinden. Alle mobiele keukens worden compleet gemonteerd geleverd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mobiele keukenblokken voor de zorg

Mobiele Pro-Art keukenblokken staan bekend vanwege de hoge kwaliteit en worden veel gebruikt door zorginstellingen. Dankzij het mobiele karakter verplaatst u het keukenblok eenvoudig van de ene naar de andere ruimte. Ideaal voor woongroepen met een gezamenlijke woonkamer of instellingen met veel doorloop en wisselende bewoners. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Pro-Art. Met stevige zijrails, handgrepen en een beveiligd kookgedeelte zijn de verrijdbare keukenblokken zo ontworpen dat iedereen zelfstandig – of onder begeleiding - veilig kan koken.

Verrijdbare kofferkeukens voor evenementen, beurzen, catering en food festivals

Speciaal voor de evenementenbranche heeft Pro-Art de ‘Kitcase’ ontworpen. Deze mobiele keukenblokken zijn omhuld door een transportveilige koffer en daardoor erg geschikt om op transport te gaan, bijvoorbeeld naar beurzen. Dankzij het innovatieve design is de Kitcase zelfs te bewonderen in het Vitra museum in Duitsland. Dit verrijdbare keukenblok heeft optioneel een eigen watervoorziening met watertank, zodat de keuken ook zonder wateraansluiting uit de voeten kan. Ideaal voor locaties waar toegang tot leidingwater niet mogelijk is.

Pro-Art Kitcase

De Kitcase is leverbaar in verschillende modellen, ieder met een unieke samenstelling aan keukenapparatuur. Het beursmodel waar het allemaal mee begon is bijvoorbeeld uitgerust met koelkast met vriesvak, wasbak, kraan en kan optioneel gekozen worden met watertank, boiler besteklades en transportcover (hoes). Kortom, alle keukengemakken van thuis in een compacte kofferkeuken! Het standaardmodel kan ook uitgebreid worden met Kitcase bijzetkasten, maar deze modules kunnen ook los besteld worden. Elke Kitcase bijzetkast heeft een unieke functie. Zo heeft u de keuze uit bijzetkofferkeukens met een ingebouwde oven en kookgedeelte, of een Kitcase unit met vaatwasser. Voor elke toepassing heeft Kitcase de perfecte kofferkeukenmodule.

Showroom in Soest

Een mobiel keukenblok aanschaffen kan natuurlijk ook nadat u onze showroom in Soest heeft bezocht. De Kitcase kofferkeuken, maar ook het mobiele Pro-Art keukenblok kunt u hier uitvoerig bekijken. Zo krijgt u een goede indruk van de hoge kwaliteit, gebruikte materialen, opties en andere mogelijkheden. Neem even contact op met een van onze medewerkers en plan een showroombezoek in Soest.

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers