Maatwerk en Montage

Bij Kitchenettesdirect vind u een breed assortiment keukens in diverse kleuren en maten. Het is mogelijk om op aanvraag artikelen in andere formaten of kleuren te leveren. Voor onze Meister keukens is maatwerk alleen mogelijk bij het bestellen van grote aantallen keukens. Indien u meerdere complete keukens of keukenblokken in een andere kleur of formaat online wilt bestellen kunt u contact met ons klantenservice opnemen. Onze toegewijde medewerkers van de klantenservice staan voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

Projectkeukens op maat

Ieder keukenproject is anders. Een keukenproject kan verschillen in omvang, naar woningtype en prijsklasse. Voor projectkeukens bieden wij daarom maatwerk aan. Naast de maatvoering begeleiden wij het gehele traject van planning, bouwvoorbereiding tot realisatie van de keuken. Wanneer u op zoek bent naar maatwerk bedrijfskeukens of complete keukens voor vakantiewoningen bent u bij Kitchenettesdirect aan het juiste adres.

Keukenmontage

Zodra u het bouwpakket van uw nieuwe bestelling heeft ontvangen en op eventuele gebreken heeft gecontroleerd kan het monteerwerk beginnen. Veel van onze keukens worden ongemonteerd op een pallet geleverd. Deze keukens dienen voor gebruik nog gemonteerd te worden. Bij het pakket wordt altijd een duidelijke handleiding meegeleverd zodat u de keuken zelf makkelijk en snel kunt monteren. 

Keukens voor de zakelijke markt

Speciaal voor onze zakelijke klant hebben wij verschillende typen keukens geselecteerd. Benieuwd wat wij u als zakelijke partner kunnen bieden? Lees hier meer over ons keukenaanbod voor de zakelijke markt.

Bij grotere projecten hanteren wij andere afspraken zoals een vaste prijsopgave of op basis van nacalculatie. Zoals eerder aangegeven is het belangrijk dat u de keuken onbeschadigd en compleet heeft ontvangen en ons direct op de hoogte stelt indien er sprake is van schade. Voor het installeren en monteren van de keuken maken wij graag een afspraak met u.

In ons keukenmontage blog leest u meer over het verloop van de montage en belangrijke checkpunten alvorens wij de keuken komen plaatsen. Voor meer informatie over de kosten en de wijze van monteren kunt u telefonisch contact opnemen met onze medewerkers. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot donderdag tussen 8:30 en 17:30 en op vrijdag van 8:30 tot 15:30 op 035 20 33 113.    

 

 

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers