Keukens zorginstellingen

Kitchenettesdirect is een ervaren leverancier van keukens en mobiele keukenblokken. Zo begeleiden wij regelmatig zorginstellingen bij de aanschaf en installatie van mobiele/ keukens. Wij voorzien u graag van de nodige informatie en ontnemen graag de zorg van A tot Z.
Door onze professionele ervaring bij zorginstellingen, kunt u rekenen op het beste advies.

Neem contact op >

Maak een showroom afspraak >

Hieronder enkele voorbeelden van betaalbare keukens die voor een zorginstellingen zoals bejaardenhuizen toegepast kunnen worden. Als u op zoek bent naar bepaalde modellen kijk dan ook naar ons assortiment Voorraad keukens of Voor gemonteerde keukens of speciale / minikeukens.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Keukenoplossingen voor zorginstellingen

Kitchenettesdirect is een ervaren leverancier van keukens en mobiele keukenblokken voor zorginstellingen. Zo begeleiden wij regelmatig zorginstellingen bij de aanschaf en installatie van verrijdbare minikeukens.
Wij voorzien u graag van de nodige informatie en ontnemen graag de zorg van A tot Z.
Door onze professionele ervaring bij zorginstellingen, kunt u rekenen op het beste advies. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Duurzame en hygiënische zorginstelling keuken

Niet alleen mobiele keukenblokken behoren tot ons assortiment. Zo heeft KitchenettesDirect een ruimassortiment in variërende keukenoplossingen. Is uw zorginstelling opzoek naar een onderhoudsvriendelijk vast keukenblok?
Wij bieden onder andere minikeukens van Stengel aan. De Stengel minikeukens zijn gemaakt van staal, waardoor zij duurzaam en laag in onderhoud zijn. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens hygiënisch.

Oplossingen zorginstelling keuken van A tot Z

De keukenruimtes in zorginstellingen zijn vaak voor bewoners zelf niet toegankelijk. De mobiele keukenblokken van het merk Pro-Art zijn bij uitstek geschikt voor de zorg. Deze compacte keukenblokken zijn zeer robuust en uitgerust met professionele wielen. Origineel, stijlvol en innovatief zijn typerende kenmerken van het merk Pro-Art. Al sinds 1986 weet dit Duitse kwaliteitsmerk op een zeer unieke wijze mobiele keukens te produceren. Maak kennis met dit innovatieve keukenmerk en ontdek het gemak van een mobiele zorginstelling keuken. Verrijdbare kofferkeukens die van alle gemakken voorzien zijn, de ideale zorginstelling keuken.

De voordelen

Een mobiele zorginstelling keuken kent veel voordelen. Ouderen die bijvoorbeeld zelf niet meer mobiel zijn, kunnen op deze wijze toch weer koken. Mobiele zorginstelling keukens van Pro-Art, zijn geheel vrijstaand te gebruiken en gemakkelijk te verrijden door de robuste wielen. Niet alleen mensen die slecht te been zijn zullen het koken op hun kamer als een genot zien. Denkt u maar eens aan slechtziende mensen, die toch de geur van vroeger weer kunnen ervaren. Het gemak en opties met een mobiele zorginstelling keuken zijn eindeloos.

Benieuwd naar meer...

Of u nu op zoek bent naar complete keukens met apparatuur of een mobiele minikeuken of een andere kookoplossing voor in uw zorginstelling. Wij beschikken over een ruim assortiment keukenmodellen voor elk keuken project.

Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben op het gebied van mobiele keukenblokken op wielen of andere zorginstelling keuken. Bekijk dan online ons aanbod of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom te Soest om een zorginstelling keuken in het echt te bekijken.

Wilt u meer weten over onze zorginstelling keuken voor de zakelijke markt? Ontdek online alles over ons uitgebreide assortiment zorginstelling keuken speciaal voor zakelijke klanten. Heeft u als vastgoedbeheerder of aannemer meerdere goedkope projectkeukens voor uw zakelijke project nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met onze keukenexperts voor projectadvies over een zakelijke keuken. U kunt ook een gratis offerte online aanvragen. Bel ons op 035 20 33 11 en België naar 03 37 60 981. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw zakelijke project.

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers