RVS aanrechtbladen

Een RVS keukenblad geeft uw keukenblok een moderne en strakke uitstraling. Om uw keuken compleet te maken bestelt u een RVS aanrechtblad met spoelbak. Ontdek in onze webshop een groot assortiment RVS aanrechtbladen voor keukenblokken. Bestel eenvoudig online uw keukenblad in RVS voor de scherpste prijs bij Kitchenettesdirect.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

RVS keukenblad voor een industriële stijl

Wanneer u kiest voor een industriële keukenstijl is een RVS keukenblad hetgeen wat u keuken compleet maakt. Onze RVS keukenbladen van 90 – 150 cm breedte zijn makkelijk te monteren en ook met elektrische of keramische kookplaten te bestellen. Een groot voordeel van een roestvrijstalen (RVS) werkblad is dat deze zeer hygiënisch is en is bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. RVS keukenbladen zijn erg duurzaam en geven uw keuken een tijdloze, strakke uitstraling. De RVS aanrechtbladen voor onze kitchenettes worden snel geleverd en zijn eenvoudig online te bestellen in de webshop.

RVS keukenblad met spoelbak

Ontdek in onze webshop een RVS aanrechtblad met spoelbak voor uw minikeuken. Alle typen RVS aanrechtbladen zijn uitgerust met gootsteen en voorgeboord gat waar de kraan wordt geplaatst (let op: de keukenkraan wordt niet standaard meegeleverd). De knoppen voor het bedienen van de kookplaten zitten aan de voorkant of boven op het aanrechtblad naast de kookplaat.  Wanneer u de gootsteen liever rechts heeft in plaats van links, kunnen wij de gootsteen uiteraard voor u verplaatsen.

Het RVS aanrechtblad is standaard voorzien van twee kookplaten van 145 mm diameter 1500 W en 180 mm diameter met 1500 W. U kunt kiezen voor een RVS keukenblad met  2 elektrische kookvelden of met keramisch kookplaten. Wenst u liever aanrechtbladen zonder kookplaat? Geen probleem. Onze mini keuken aanrechtbladen kunnen ook zonder kookplaat worden geleverd. Onze aanrechtbladen voor keukenblokken worden stekkerklaar geleverd zodat u de kookplaten en gootsteen snel in gebruik kunt nemen.

Toebehoren keuken bestellen

Heeft u naast een RVS keukenblad nog een nieuwe keuken nodig? Bekijk dan vooral onze keukenblokken en keukenkasten. Naast RVS keukenbladen bieden wij uiteenlopende minikeukens, keukenblokken en pantry keukens in vele afmetingen. Ook wanneer u een zeer beperkte keukenruimte heeft, vindt u bij ons een passende keuken. Doordat wij direct vanuit de fabriek leveren kunnen wij uw keuken snel bij u thuis of kantoor bezorgen.  

RVS aanrechtbladen met kookplaat

Hieronder vindt u de typen aanrechtbladen die wij aanbieden: 

  • RVS aanrechtbladen zonder kookvelden
  • RVS aanrechtbladen met elektrische kookvelden
  • RVS aanrecthbladen met keramische kookvelden

De RVS keuken topbladen van onze pantry keukens bestaan uit 0,7 mm roestvrij chroomnikkel staal 18/10. Alle keuken aanrechtbladen zijn met gootsteen rechts of links leverbaar. De standaard breedtes van de RVS aanrechtbladen zijn: 90cm, 100cm, 120cm, 150cm, 180cm en 210cm.

RVS keukenblokken kopen

Wenst u niet alleen een RVS aanrechtblad maar een gehele keuken in RVS look? Neem dan vooral een kijkje bij onze RVS keukenblokken van het Duitse kwaliteitsmerk Stengel. Deze compacte stalen keukens zijn ideaal voor in een kleine studio of appartement.

Vrijblijvend advies RVS keukenblad

Heeft u vragen over RVS aanrechtbladen voor kitchenettes en keukenblokken of het inrichten van uw minikeuken? Bel dan met onze keukenexperts naar 035 20 33 113 en voor België 03 37 60 981. Of stel uw vragen via het contactformulier. Wij geven u graag vrijblijvend advies. Heeft u grote aantallen goedkope RVS werkbladen voor uw keukenproject nodig? U kunt eenvoudig een gratis offerte aanvragen in onze webshop.

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers