RVS aanrechtbladen

In de webshop van Kitchenettes Direct vindt u een groot assortiment RVS aanrechtbladen voor keukenblokken. Onze RVS aanrechtbladen zijn geschikt voor diverse minikeukens. Bestel online aanrechtbladen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een RVS keukenblad?

Onze RVS keukenbladen van 90 – 150 cm breedte zijn makkelijk te monteren en ook met elektrische of keramische kookplaten te bestellen. Een roestvrijstalen (RVS) werkblad is zeer hygiënisch en is bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. RVS keukenbladen zijn erg duurzaam en geven uw keuken een tijdloze, strakke uitstraling. De RVS aanrechtbladen voor onze kitchenettes worden snel geleverd en zijn eenvoudig online te bestellen in de webshop. De mini keuken aanrechtbladen kunnen zonder kookplaat, met 2 elektrische kookvelden of met een keramisch kookplaat worden besteld. Alle typen RVS aanrechtbladen zijn uitgerust met gootsteen en voorgeboord gat waar de kraan wordt geplaatst (niet standaard meegeleverd). De knoppen voor het bedienen van de kookplaten zitten aan de voorkant of boven op het aanrechtblad naast de kookplaat.  

Bij Kitchenettesdirect kunt u de volgende typen aanrechtbladen vinden: 

RVS aanrechtbladen met of zonder kookplaten

  • RVS aanrechtbladen zonder kookvelden
  • RVS aanrechtbladen met elektrische kookvelden
  • RVS aanrecthbladen met keramische kookvelden

De RVS keuken topbladen van onze pantry keukens bestaan uit 0,7 mm roestvrij chroomnikkel staal 18/10. Alle keuken aanrechtbladen zijn met gootsteen rechts of links leverbaar. De standaard breedtes van de RVS aanrechtbladen zijn: 90cm, 100cm, 120cm, 150cm, 180cm en 210cm. U kunt bij ons ook terecht voor bijbassende keukenblokken en keukenkasten.

Zoekt u ook een keuken in RVS look? Neem dan vooral een kijkje bij onze stalen keukens van het Duitse merk Stengel. Deze compacte stalen keukens zijn ideaal voor in een kleine studio of appartement.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen over RVS aanrechtbladen voor kitchenettes en keukenblokken of het inrichten van uw minikeuken? Bel dan met onze experts en ontvang gratis advies in Nederland 035 20 33 113 en voor België 03 37 60 981. Op zoek naar grote aantallen goedkope RVS werkbladen voor uw keukenproject? U kunt eenvoudig een offerte aanvragen in de webshop.

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers