Goede doelen

Medewerkster Artsen zonder grenzen in crisisgebied

Wij vinden het van belang dat wereldwijd de basiszorg, vaccinatieprogramma's en gespecialiseerde medische assistentie aan iedereen geboden moet kunnen worden, zo ook in crisisgebieden. Daarom doneren wij elk jaar een deel van de opbrengst aan Artsen zonder grenzen. Artsen Zonder Grenzen verleent hulp aan bevolkingsgroepen in nood, aan slachtoffers van natuurrampen, van rampen door de mens veroorzaakt, van oorlogen en van burgeroorlogen. Hierbij wil zij geen onderscheid maken op basis van ras, religie, levensbeschouwing of politieke opvatting.

Logo Artsen zonder Grenzen

 

Het werk van Artsen zonder grenzen

Onze teams van experts werken dag en nacht om mensen in crisissituaties te helpen. Van de chirurg in het veldhospitaal tot aan de fondsenwerver op straat. Medisch, menselijk en kritisch. We bieden medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes. Als we onrecht zien, zal de wereld het weten. We sluiten niemand uit en laten ons niet tegenhouden. We zijn en blijven onpartijdig, deskundig en doeltreffend.

Dat maakt het verschil tussen leven en dood.

Bron: https://www.artsenzondergrenzen.nl

Medewerken Artsen zonder Grenzen in crisisgebied

 

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers