Showroom KitchenettesDirect

I.v.m de huidige Corona maatregelen, verzoeken wij u vriendelijk om voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken.
Tevens verzoeken wij u om een mondmasker tijdens uw bezoek aan de showroom te dragen.

 

Bent u op zoek naar een kitchenette, mini keuken of een compact keukenblok? Kom op afspraak langs in de showroom van Kitchenettesdirect in Soest. Bekijk een ruim assortiment keukens en kitchenettes in onze showroom en ervaar de voordelen van een compleet ingerichte pantry keuken of verrijdbaar keukenblok. Onze medewerkers geven u graag vrijblijvend advies op maat bij het kiezen van uw nieuwe keuken of keukenapparatuur. Wij van Kitchenettesdirect heten u van harte welkom! Om u direct en zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u om een afspraak voor een showroombezoek in te plannen.  

Waarom bestellen bij Kitchenettesdirect?

Als onafhankelijk keukenspecialist is Kitchenettesdirect de goedkoopste in het leveren van complete keukens, keukenblokken en pantry’s van topkwaliteit met en zonder inbouwapparatuur. Zowel voor een compleet ingerichte minikeuken als een simpel keukenblok bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Kitchenettesdirect vindt u altijd een passende keuken voor de scherpste prijs.

Meer voordelen die ons van andere keukenwebshops onderscheiden zijn:

  • Ruim aanbod in de grootste keukenwebshop in de Benelux.
  • Goedkope keukens met moderne apparatuur.
  • Snel en makkelijk online bestellen.
  • Gratis levering direct uit voorraad (vanaf 5-10 werkdagen).

Altijd een passende keuken

De kleurcombinaties, keukenstijlen en materialen van onze keukens zijn zeer uiteenlopend. Hierdoor krijgt u een goed beeld of de keuken binnen uw huidige inrichting past. Een keuken voor een kleine studio of appartement nodig? Dankzij de vele keukenafmetingen kunt u bij ons zelfs voor de kleinste ruimte een passende keuken voor de scherpste prijs vinden.

Zakelijke keukens

Heeft u een keuken voor zakelijk gebruik nodig? Bijvoorbeeld voor uw vakantiepark of kantoor? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees online alles over onze keukens voor zakelijke klanten of informeer telefonisch naar de mogelijkheden.  

Ons adres:

Kitchenettesdirect is onderdeel van Via-Direct B.V. en is gevestigd aan de Industrieweg 25-F in Soest. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u om een afspraak voor een showroombezoek te maken.

Industrieweg 25F
3762 EG SOEST

Nederland tel.  035 203 3113
België tel.  03 376 0981


Route naar Kitchenettesdirect

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers