Showroom KitchenettesDirect

Als onafhankelijk keukenspecialist is Kitchenettesdirect de goedkoopste in het leveren van complete keukens, keukenblokken en pantry’s van topkwaliteit met en zonder inbouwapparatuur. Zowel voor een compleet ingerichte minikeuken als een simpel keukenblok bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Kitchenettesdirect vindt u altijd een passende keuken voor de scherpste prijs.

Voordelen van onze keukenwebshop

  • Ruim aanbod in de grootste keukenwebshop in de Benelux.
  • Goedkope keukens met moderne apparatuur.
  • Snel en makkelijk online bestellen.
  • Gratis levering direct uit voorraad (vanaf 5-10 werkdagen).

Altijd een passende keuken

De kleurcombinaties, keukenstijlen en materialen van onze keukens zijn zeer uiteenlopend. Hierdoor krijgt u een goed beeld of de keuken binnen uw huidige inrichting past. Een keuken voor een kleine studio of appartement nodig? Dankzij de vele keukenafmetingen kunt u bij ons zelfs voor de kleinste ruimte een passende keuken voor de scherpste prijs vinden.

Zakelijke keukens voor u project

Heeft u een keuken voor zakelijk gebruik nodig? Bijvoorbeeld voor uw vakantiepark of kantoor? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees online alles over onze keukens voor zakelijke klanten of informeer telefonisch naar de mogelijkheden.  

Ons adres:

Kitchenettesdirect is onderdeel van Via-Direct B.V. en is gevestigd aan de Industrieweg 25F, 3762EG Soest/NL. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u om een afspraak voor een showroombezoek te maken.

Bdel ons voor een afspraak of stuur een bericht naar: info (@) kitchenettesdirect.nl

Nederland tel.  035 203 3113
België tel.  03 376 0981


Route naar Kitchenettesdirect

© 2004-2022 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers