Keukens voor zakelijke klanten

Sinds 2004 is Kitchenettesdirect specialist in het leveren van kwaliteitskeukens aan projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders en woningcorporaties. Of het nu gaat om een inbouwkeuken voor een huurwoning, een pantry keuken voor uw kantoorpand of meerdere innovatieve mobiele keukens voor een evenement of tijdelijke bedrijfslocatie; bij Kitchenettesdirect bent u aan het juiste adres. Als dé grootste online aanbieder in complete keukens, pantry keukens en multifunctionele keukenblokken hebben wij de ervaring en vakkundige kennis in huis voor de juiste begeleiding bij uw keukenproject. Onze medewerkers adviseren u graag bij uw keuze en ontzorgen u  bij het kopen en de uiteindelijke plaatsing van uw keuken(s).  

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben wij een uitgebreid assortiment keukens geselecteerd. Typerend voor de keukens voor zakelijke doeleinden is het gebruiksgemak en het feit dat deze kant- en klaar of stekkerklaar worden geleverd. Al onze keukens zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Afhankelijk van het doel en de omvang van het beoogde project kiest u de keuken die bij uw behoefte en huisstijl past en welke ook voor de eindgebruiker passend is.

Ontdek hieronder onze kwaliteitskeukens voor verschillende zakelijke doelgroepen:   

Keukens voor vastgoedbeheerders en investeerders

Voor vastgoedbeheerders kan het uitkiezen van keukens soms een lastig en langdurig traject zijn. U heeft immers te maken met veel verschillende partijen. Naast het financieel en technisch beheer richt u zich op het onderhoud van verschillende woningen. Kitchenettesdirect helpt u als vastgoedbeheerder en investeerder bij het vinden van de gewenste keukens voor nieuwbouwhuizen en renovatiewoningen. In ons online keukenaanbod vind u diverse keukens in een moderne stijl en kleuropties. Wenst u een eigentijdse keuken inclusief apparatuur en binnen een voordelig budget? Onze complete houten New York keukens van Meister zijn in dat geval een uitstekende keus.

Heeft u liever een meer compacte keuken? Een stalen keukenblok van Stengel is praktisch en biedt alle basisvoorzieningen van een keuken. Ontdek hieronder al onze houten keukens van Meister en de Stengel keukenblokken.

Bekijk onze keukens tot 250cm voor vastgoedbeheerders 

Bekijk onze kleine keukens tot 210cm voor investeerders

Keukens voor huurwoningen bij KitchenettesDirect

Sinds haar bestaan is Kitchenettesdirect een belangrijke partner voor woningcorporaties. Als vakkundige keukenspecialist helpen wij woningcorporaties bij het plaatsen van keukens in nieuwe of te renoveren woningen. Met onze kant-en-klare keukens krijgen huurwoningen in een handomdraai weer een frisse en nieuwe look en kunt u deze woningen weer snel verhuren. Creëer een perfecte basiskeuken of laat in geval van een huurderskeuze uw huurders hun droomkeuken binnen uw budget bij ons online uitkiezen.  

Bekijk onze keukens voor huurwoningen

Keukens voor studentenwoningen 

Voor het inrichten van een studentenwoning is het selecteren van een compacte keuken het devies. Een studentenwoning bestaat vaak uit een beperkt oppervlak waarin het dagelijkse leven en studeren wordt gecombineerd. De studentenkeuken mag niet al te veel ruimte in beslag nemen. Een perfecte oplossing is daarom een Meister minikeuken of een stevig keukenblok met een combimagnetron, koelkast en spoelbak. Door de handige inrichting van de minikeukens en keukenblokken profiteert u ook van voldoende opslagruimte.

Bekijk onze keukens voor studentenwoningen

Keukens voor recreatie- en vakantiehuizen

Op vakantie- en recreatieparken wordt een keuken door verschillende huurders intensief gebruikt. Bij het uitkiezen van keukens voor recreatiewoningen en vakantiehuizen is daarom de stabiliteit en de levensduur van een keuken belangrijk. In ons uitgebreide assortiment vind u complete houten keukens van Meister, zelfbouwkeukens en stalen of houten minikeukens voor de inrichting van de vakantiehuizen op uw park. 

Bekijk onze keukens voor vakantiehuizen

Overweegt u een simpele en robuuste keuken voor uw vakantiehuis of longstay hotel? Een keukenblok van Stengel of Spazio minikeuken is goed inzetbaar. Een stalen Stengel keukenblok of houten Spazio minikeuken is klein en overal passend.

Bekijk onze stalen en houten keukenblokken

Bekijk onze complete houten keukens

Keukens voor kantoor

Het aanbieden van een kop koffie voor uw klanten en medewerkers op kantoor is van essentieel belang. Het is dé manier om de werkdag goed te beginnen en voor klanten is een handige koffiecorner eveneens hét visitekaartje van uw organisatie. De aanschaf van een koffiecorner keuken is daarom een waardevolle investering voor uw bedrijf. Bij Kitchenettesdirect vind u uiteenlopende mogelijkheden voor het creëren van een koffiehoek in uw bedrijfspand.

Wanneer u meer keukenvoorzieningen op kantoor wenst kunt u ook bij ons terecht. Een praktische kantoor keuken of bedrijfskeuken kan in de vorm van een houten zelfbouwkeuken, een complete design keuken met apparatuur of een eenvoudig keukenblok zijn. Neem hieronder een kijkje bij onze complete serie koffiecorner keukens en kantoor keukens.

Bekijk onze koffiecorner keukens

Bekijk onze kantoor keukens

Keukens voor beurzen 

Heeft u binnenkort een beurs of evenement voor uw organisatie gepland? De mobiele kofferkeukens van Art-Case zijn in dat geval hetgeen wat u zoekt. Deze verrijdbare keukens zijn snel en makkelijk te transporteren en zijn optioneel met een eigen watervoorziening en watertank leverbaar. Een ideale keukenoplossing als u een tijdelijke en eenvoudige keuken wenst.

Bekijk onze Art-Case mobiele keukenblokken

Keukens voor aannemers

Wanneer u als aannemer op zoek bent naar een eenvoudige en compacte keuken is een mobiel keukenblok of verrijdbare keuken van Art-Case een uitkomst. De compacte kookstations op wielen zijn van alle gemakken voorzien, makkelijk te transporteren en zorgen bovendien voor een huiselijke sfeer. Ontdek de voordelen en het gemak van een mobiele keuken zoals de Art-Case Kitcase of bekijk hieronder stalen en houten keukenblokken die geschikt zijn voor uw aannemersbedrijf. 

Bekijk onze stalen en houten keukenblokken

Projectkeuken service

Heeft u meerdere keukens nodig voor uw vakantiepark of staat er een groter project op de planning? Bij Kitchenettesdirect bespreken we graag de aanvullende mogelijkheden voor uw grotere projecten. Een aantal extra diensten die wij leveren zijn als volgt:

  • Installatiemogelijkheden door onze experts.
  • Het maken van 2d/3d tekeningen.
  • Montagewerk.
  • Maatwerk keuken.

Neem telefonisch contact met ons op en informeer ons over uw project. Wij denken graag met u mee en geven advies bij het selecteren van de juiste projectkeukens. U kunt ons bereiken op 035-2033113 en voor België op 03-3760981.

 

 

© 2004-2022 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers