Keukens voor zakelijke klanten

Sinds 2004 is KitchenettesDirect specialist in het leveren van zakelijke keukens aan projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders en woningverhuurders. Of het nu gaat om een inbouwkeuken voor een huurwoning, keukenblokken voor uw kantoorpand of een keukenproject voor studentenwoningen, wij zorgen voor de juiste oplossing.

Waarom KitchenettesDirect?

Heeft u 10, 30 of 100 keukens voor uw zakelijk keukenproject nodig?

  • Wij leveren veel zakelijke keukenmodellen uit voorraad.
  • De scherpste prijs is garandeert.
  • Wij zijn snel, vakkundig en betrouwbaar.
  • Proactieve en persoonlijke aanpak.
  • Maatwerkkeukens voor alle doelgroepen.
  • Profiteer van onze ervaring sinds 2004.

Vakkundig kennis bij zakelijke keukenprojecten

Als dé grootste online aanbieder in complete keukens, kitchenettes en multifunctionele keukenblokken hebben wij de ervaring en vakkundige kennis in huis voor de juiste begeleiding bij uw zakelijk keukenproject. Onze medewerkers adviseren u graag bij uw keuken keuze, levering en montage. Al onze keukens voor de zakelijke markt zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en inclusief apparatuur. Made in Germany.

Afhankelijk van het doel en de omvang van het beoogde project kiest u de keuken die bij uw behoefte en huisstijl past en welke ook voor de eindgebruiker passend is. Wij bieden keukens voor zakelijke doeleinden voor de scherpste prijs in de markt. Kies voor een bouwpaket keuken of onze stekkerklare keukenblokken met apparatuur of een maatwerk keuken voor uw zakelijk keukenproject.

Witte kleine keuken met vaatwasser en apothekerskast 195 cm

Maak een afspraak met ons

Heeft u meerdere keukens nodig of staat er een groter zakelijk keukenproject op de planning? Bij KitchenettesDirect bespreken we graag de aanvullende mogelijkheden voor uw keukenprojecten. Voor zakelijk keuken projecten advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch, per chat of e-mail of contactformulier. U kunt ons elke werkdag vanaf 8:30 uur bereiken:

  • Nederland:  035 203 3113
  • België:  03 376 0981
  • E-mail:  info @ kitchenettesdirect.nl

 

Ontdek onze verschillende toepassingen en zakelijke doelgroepen voor onze proejct keukens.

Zakelijke keukens voor vastgoedbeheerders en investeerders

Voor vastgoedbeheerders kan het uitkiezen van keukens soms een lastig en langdurig traject zijn. U heeft immers te maken met veel verschillende partijen. Naast het financieel en technisch beheer richt u zich op het onderhoud van verschillende woningen. Kitchenettesdirect helpt u als vastgoedbeheerder en investeerder bij het vinden van de gewenste keukens voor nieuwbouwhuizen en renovatiewoningen. In ons online keukenaanbod vind u diverse keukens in een moderne stijl en kleuropties. Wenst u een eigentijdse keuken inclusief apparatuur en binnen een voordelig budget? Onze complete houten New York keukens van Meister zijn in dat geval een uitstekende keus.

Heeft u liever een meer compacte keuken? Een stalen keukenblok van Stengel is praktisch en biedt alle basisvoorzieningen van een keuken.

Voor meer informatie en inspiratie ga naar:
Keukens voor appartementen
Keukens voor verhuurders

 

zwarte rechte mini keuken met vaatwasser

Keukens voor huurwoningen bij KitchenettesDirect

Sinds haar bestaan is KitchenettesDirect een belangrijke partner voor woningcorporaties. Als vakkundige keukenspecialist helpen wij woningcorporaties bij het plaatsen van keukens in nieuwe of te renoveren woningen. Met onze kant-en-klare keukens krijgen huurwoningen in een handomdraai weer een frisse en nieuwe look en kunt u deze woningen weer snel verhuren. Creëer een perfecte basiskeuken of laat in geval van een huurderskeuze uw huurders hun droomkeuken binnen uw budget bij ons online uitkiezen.  

Bekijk onze keukens voor huurwoningen

Groene mini keuken van staal met magnetron

Keukens voor studentenwoningen 

Voor het inrichten van een studentenwoning is het selecteren van een compacte keuken het devies. Een studentenwoning bestaat vaak uit een beperkt oppervlak waarin het dagelijkse leven en studeren wordt gecombineerd. De studentenkeuken mag niet al te veel ruimte in beslag nemen. Een perfecte oplossing is daarom vaak een minikeuken of een stevig keukenblok met een combimagnetron, koelkast en spoelbak. Door de handige inrichting van de minikeukens en keukenblokken profiteert u ook van efficiente opslagruimte.

Bekijk onze keukens voor studentenwoningen

Hoekkeuken in landelijke stijl met oven, kookplaat en afzuigkap

Keukens voor recreatie- en vakantiehuizen

Op vakantie- en recreatieparken wordt een keuken door verschillende huurders intensief gebruikt. Bij het uitkiezen van keukens voor recreatiewoningen en vakantiehuizen is daarom de stabiliteit en de levensduur van een keuken belangrijk. In ons uitgebreide assortiment vind u complete houten keukens van Meister, zelfbouwkeukens en stalen of houten minikeukens voor de inrichting van de vakantiehuizen op uw park. 

Bekijk onze keukens voor vakantiehuizen

Overweegt u een simpele en robuuste keuken voor uw vakantiehuis of longstay hotel? Een keukenblok van Stengel of Spazio minikeuken is goed inzetbaar. Een stalen Stengel keukenblok of houten Spazio minikeuken is klein en overal passend.

Bekijk onze stalen en houten keukenblokken

Bekijk onze complete houten keukens

Mini keuken wit met koelkast en bovenkasten

Keukens voor kantoor

Het aanbieden van een kop koffie voor uw klanten en medewerkers op kantoor is van essentieel belang. Het is dé manier om de werkdag goed te beginnen en voor klanten is een handige koffiecorner eveneens hét visitekaartje van uw organisatie. De aanschaf van een koffiecorner keuken is daarom een waardevolle investering voor uw bedrijf. Bij Kitchenettesdirect vind u uiteenlopende mogelijkheden voor het creëren van een koffiehoek in uw bedrijfspand.

Wanneer u meer keukenvoorzieningen op kantoor wenst kunt u ook bij ons terecht. Een praktische kantoor keuken of bedrijfskeuken kan in de vorm van een houten zelfbouwkeuken, een complete design keuken met apparatuur of een eenvoudig keukenblok zijn. Neem hieronder een kijkje bij onze complete serie koffiecorner keukens en kantoor keukens.

Bekijk onze koffiecorner keukens

Bekijk onze kantoor keukens

Pro-Art case kitchen op wielen met roldeur zwart

Keukens voor beurzen 

Heeft u binnenkort een beurs of evenement voor uw organisatie gepland? De mobiele kofferkeukens van Art-Case zijn in dat geval hetgeen wat u zoekt. Deze verrijdbare keukens zijn snel en makkelijk te transporteren en zijn optioneel met een eigen watervoorziening en watertank leverbaar. Een ideale keukenoplossing als u een tijdelijke en eenvoudige keuken wenst.

Bekijk onze Art-Case mobiele keukenblokken

Koffer keuken op wielen met open en gesloten klep zwart

Tijdelijke keukens voor aannemers

Wanneer u als aannemer op zoek bent naar een tijdelijke keuken oplossing dan is een mobiel keukenblok of verrijdbare keuken van Art-Case een uitkomst. De stevige compacte kookstations op wielen zijn van alle gemakken voorzien, makkelijk te transporteren en zorgen bovendien voor een huiselijke sfeer. Ontdek de voordelen en het gemak van een mobiele keuken zoals de Art-Case Kitcase of bekijk hieronder stalen en houten keukenblokken die geschikt zijn voor uw aannemersbedrijf. 

Bekijk onze stalen en houten keukenblokken

 

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers