Landelijke keukens

De landelijke keuken vindt zijn oorsprong in het boeren leven waarin natuurlijke elementen worden omgevormd naar bruikbare producten. Daarom herkent u een landelijke keuken aan het gebruik van houten details en een robuuste afwerking. Matte kleuren geven de keuken zijn warme, nostalgische uitstraling; een echte sfeermaker in eigen woning, B&Bvakantiewoning of zelfs op kantoor. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gezellig koken 

Een landelijke keuken is te herkennen aan decoratieve details zoals een v-groef in de deuren, houten elementen en een white-wash afwerking. Deze opmaak geeft de nieuwe keuken een geleefd uiterlijk. Heeft u de broodtrommel op het aanrecht staan of hangen de pollepels aan de muur? In een landelijke keuken brengt dat meer sfeer en nodigt het uit om te gaan koken. Omdat de keuken een warme en gezellige uitstraling heeft zal iedereen graag in de woonkeuken aanwezig willen zijn om even met u bij te kletsen of u te helpen met het koken. 

Landelijke keukens van Duitse kwaliteit  

Onze landelijke keukens zijn in Duitsland gefabriceerd en zijn van uitstekende kwaliteit. De ombouw en keuken fronten zijn van gemelamineerd hout met metalen grepen en soft-close sluitingen. De keukens worden geleverd inclusief, de bij het product genoemde, apparatuur waarop 24 maanden garantie wordt gegeven. Een kwalitatief goede keuken is ook voor u betaalbaar. 

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers