Hoogglans keukens

Een hoogglans keuken is een echte blikvanger en heeft een luxueuze uitstraling. Heeft u een moderne woning, eigentijds kantoor of een karakteristieke vakantiewoning? Deze keuken is gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Diverse lengtes, wel of geen greeploze deuren, veel of weinig opbergruimte? U vindt al uw wensen in ons uitgebreide assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom is een hoogglans keuken de juiste keuze?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; het design van een hoogglans keuken is tijdloos, modern en strak. Deze combinatie maakt het mogelijk de keuken zowel in een oud pand als in een moderne woning te plaatsen. Bijkomend voordeel is dat een hoogglans keuken voorzien zijn van een glad oppervlak en weerkaatsen daarmee het licht. De kamer oogt hierdoor ruimtelijker en lichter, ideaal voor donkere of kleinere ruimtes

Meer opbergruimte

In onze hoogglans keuken assortiment vindt u greeploze keukens die uitgebreid zijn met extra hangkasten. Ideaal als u meer opbergruimte nodig heeft. Onder de hangkasten is ruimte voor één of, als u het afval scheidt, meerdere afvalbakken.

Hoogglans keukendeuren met liftfunctie

De Meister Design H keukens zijn voorzien van bovenkasten met liftdeuren. De kasten zijn minder hoog waardoor u de ruimte op het aanrechtblad maximaal kunt benutten. De keukenkasten met liftdeur geven de hoogglans keuken een moderne en minimalistische uitstraling. Niet veel opbergruimte nodig? Dan is dit uw ideale keuken.

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers