Minikeukens tot 150cm

Een kleine compacte keuken, dat is wat u zoekt. Misschien wilt u inbouwapparatuur zoals een koelkast en een kookplaat, of juist helemaal geen apparatuur maar veel lades. KitchenettesDirect biedt u in de breedte van 150 cm verschillende minikeukens voorzien van al uw wensen. De kleine keukens zijn scherp geprijsd en worden, zonder verzendkosten, snel geleverd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Minikeuken voorzien van alle gemakken

Een minikeuken van 150 cm is de ideale oplossing voor een kleine ruimte waarin u toch een redelijke ruime keuken wenst. Heeft u plek voor een losse koelkast dan kunt u kiezen voor een keukenblok met alleen een kookveld. Wilt u geen inbouwapparatuur dan kiest u voor het model zonder apparaten. Wilt u juist een complete keuken dan kunt u kiezen voor onze modellen waar de koelkast onder het werkblad zit. Dit bespaart een hoop ruimte en u verliest bijna geen opbergruimte vanwege de meegeleverde hangkast(en).

Montage van de keuken

De betaalbare keukens die wij aanbieden worden altijd exclusief montage geleverd. Een Meister keuken is gemakkelijk zelf te monteren middels de meegeleverde en duidelijke montagehandleiding. De keuken wordt in flat packs geleverd.

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers