Onze aanpak

Onze kracht ligt in ons proactieve en persoonlijke aanpak, meer dan 15 jaar ervaring met projectkeukens, ons brede assortiment en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij willen bijdragen aan een beter milieu en maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijk ondernemen vinden we belangrijk. We willen bijdragen aan de Sustainable Development Goals en werken daarom samen met leveranciers die, net als wij, duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan zodat wij samen aan een betere toekomst kunnen werken.

Neem contact op >

Maak een showroom afspraak >


Voor meer informatie over onze werkwijze en wie onze klanten zijn lees ook:

15 jaar keuken ervaring als onafhankelijke aanbieder

Als het gaat om keukenprojecten, is onze kracht duidelijk. Met ons brede assortiment in verschillende prijsklassen kunnen we voor elke situatie een passende oplossing bieden. Of het nu gaat om keukens voor huurwoningen, studentenhuisvesting, vakantiewoningen of hotels, we hebben diverse modellen zoals prefab keukens, maatwerk keukens en standaard voorraad keukens.

Naast ons brede assortiment onderscheiden we ons door onze proactieve en persoonlijke aanpak. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met projectkeukens in binnen- en buitenland en weten wat er nodig is om een project succesvol af te ronden. Onze aanpak is professioneel en we zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Persoonlijk advies in onze showroom

In onze showroom-studio in Soest bent u van harte welkom om inspiratie op te doen en advies te vragen. We stellen snel een offerte op die volledig onafhankelijk is van leveranciers en fabrikanten. U kunt rekenen op een snelle levertijd en professionele montage.

We hechten veel waarde aan garantie en nazorg. Als er iets niet naar wens is, lossen we het snel en adequaat op. Referenties van onze keukenprojecten vindt u bij aannemers, woningcorporaties, vakantieparken, binnenhuisarchitecten, vastgoedbeheerders en zorginstellingen. 

 

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers