Tweedekans afzuigkappen

Bij Kitchenettesdirect.nl geven we afzuigkappen een tweede kans wanneer een afzuigkap door één van onze klanten is teruggestuurd of omgeruild. Deze tweedekans afzuigkappen zijn door ons gecontroleerd en verkeren nog altijd in goede staat. De verpakking bevat gebruikerssporen zoals een beschadiging aan de doos en/of ontbrekend verpakkingsmateriaal. Onze tweedekans afzuigkappen worden hierom tegen een gereduceerde prijs aangeboden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Afzuigkappen voor elke keuken

Bij Kitchenettesdirect kiest u uit moderne afzuigkappen van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment vindt u verschillende modellen afzuigkappen van het Duitse kwaliteitsmerk Meister. De onderbouw afzuigkappen, vlakscherm afzuigkappen, schouwmodel afzuigkappen en integreerbare afzuigkappen zijn geschikt voor zowel kleine als grotere keukens van onze diverse keukenmerken. In de meeste Meister afzuigkappen zijn duurzame motoren geplaatst waardoor deze modellen krachtig zijn in gebruik maar tegelijkertijd zuinig zijn in stroomverbruik. De afzuigkappen beschikken in de meeste gevallen over 3 standen en zijn gemakkelijk in onderhoud. Ontdek de nieuwste afzuigkappen bij Kitchenettesdirect en reken voorgoed af met onaangename geuren in uw minikeuken.

Design afzuigkap in verschillende modellen

Afzuigkappen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Kitchenettesdirect biedt u een breed scala aan onderbouw afzuigkappen, vlakscherm afzuigkappen, schouwmodellen waaronder een eilandschouw afzuigkap en integreerbare afzuigkappen. Het moderne design en de strakke afwerking zorgen ervoor onze afzuigkappen naadloos aansluiten bij uw keuken. Mocht u al een minikeuken of kitchenette hebben uitgezocht dan is het belangrijk om na te gaan welk model het beste bij uw keuken past. Dankzij de uiteenlopende designs vind u bij ons makkelijk en snel een passende afzuigkap. Ontdek de efficiëntie van een schuine afzuigkap van Meister. Deze moderne afzuigkap heeft een strak design en neemt dankzij de schuine ligging van de kap weinig ruimte in beslag. Heeft u een keuken met kookeiland aangeschaft? In dat geval is een keuken met eilandschouw afzuigkap een aanwinst. De 4 ingebouwde LED lampen belichten het kookeiland zodat u voldoende licht heeft tijdens het koken.   

Afzuigkap kopen voor een keukenblok of minikeuken

Wanneer u een keukenblok of minikeuken in bezit heeft is een losse afzuigkap een essentieel onderdeel. Ook wanneer u een zelfbouwkeuken heeft besteld kan een afzuigkap uitkomst bieden. Losse afzuigkappen zijn zeer geschikt voor een kleine keuken, keukenblokken of minikeukens in onder andere kantines, studentenhuizen of kleine appartementen. Een design afzuigkap is voorzien van 2 ingebouwde LED lampen die uw kookveld optimaal belichten tijdens het bereiden van een maaltijd.

Zowel een wandschouw afzuigkap als een schuine afzuigkap is geschikt voor recirculatie en afvoer naar buiten. Voor extra gemak in uw minikeuken kiest u voor een afzuigkap die u door middel van gebarensturing kunt bedienen. Het in- en uitschakelen van de kap en switchen van stand verloopt simpelweg doordat u naar links of rechts op het bedieningspaneel veegt. Onze afzuigkappen zijn voorzien van 3 of meer standen die u met behulp van een touchscreen instelt.

Onderhoud van afzuigkap

Een krachtige Meister afzuigkap is gemakkelijk in onderhoud. U kunt de afzuigkap eenvoudig afnemen met een ontvettend schoonmaakmiddel en een vochtige doek. Het vetfilter is vaatwasmachinebestendig en kunt u gemakkelijk uit de afzuigkap nemen om vervolgens met de hand of in de vaatwasser schoonmaken. Het reinigen van een vetfilter kunt u zo vaak doen als u wenst. Voor een optimale werking is het verstandig om het vetfilter een keer in de twee maanden te reinigen. Bij twijfel kunt u in de meegeleverde handleiding extra informatie vinden over de beste schoonmaak methode.

Afzuigkappen met koolstoffilters

Een Meister afzuigkap voert de gefilterde lucht af naar buiten en kan lucht terug laten circuleren met een koolstoffilter. Een groot voordeel van luchtrecirculatie is dat de gefilterde lucht, die terug de keukenruimte wordt binnen geblazen de binnentemperatuur constant houdt. U bespaart op deze manier energie en er ontstaat geen warmteverlies. Koolstoffilters kunt u niet wassen daarom is het na enige tijd aan te bevelen om de koolstoffilter te vervangen. Afhankelijk van het gebruik van uw afzuigkap is het raadzaam om een nieuwe koolstoffilter iedere 3 tot 6 maanden te vervangen. Een nieuwe koolstoffilter voor de recirculatie stand kunt u los in onze webshop bestellen.

Koolstoffilters voor afzuigkap bestellen

Is het tijd om het koolstoffilter te vervangen? U kunt de koolstoffilters eenvoudig bij bestellen via de leverancier op het moment dat dit nodig is of via onze webshop bij afzuigkapfilters.

Extra informatie en offertes op maat

Heeft u behoefte aan meer informatie voorafgaand aan het kopen van een afzuigkap? Bel voor vrijblijvend advies of voor een offerte op maat in Nederland naar 035 20 33 113 en voor België naar 03 37 60 981. Of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers