Blog - Tips en meer

 1. Eiland keuken Meister

  De voordelen van een kookeiland

  Een keuken met kookeiland is de trend van nu. Wat zijn alle voordelen van een keuken met kookeiland? Bent u beniewd of deze keuken ook in uw woning past? Wij geven u de antwoorden op uw vragen.

  Lees meer »
 2. Houten keukens blijven een trend!

  Houten keukens blijven een trend!

  Wat zijn de nieuwste keukentrends voor 2021? Veranderd er iets in de kleuren, stijlen of indeling? Wij geven u vast een een kijkje in de toekomst voorzien van alle trendy details.  

  Lees meer »
 3. Installatie en aansluiting van een Stengel keuken

  Installatie en aansluiting van een Stengel keuken

  Overweegt u een complete keuken van Stengel? Dan is het van belang om vooraf ook in kaart te brengen waar u de verschillende aansluitpunten voor alle electronica in een keuken wilt installeren.

  Lees meer »
 4. Perilex - uw elektrische kooktoestel veilig aansluiten

  Perilex - uw elektrische kooktoestel veilig aansluiten

  Elektrische kooktoestellen in Nederlandse woningen worden standaard aangesloten via een Perilex-systeem. In de keuken wordt dan een Perilex wandcontactdoos gemonteerd.

  Lees meer »
 5. Mogelijk afwijkende levertijden ivm Coronavirus

  Mogelijk afwijkende levertijden ivm Coronavirus

  Door het Corona-virus (Covid-19) hebben wij op dit moment, direct of indirect te maken met speciale maatregelen.

  Lees meer »
 6. Nieuwe serie meister keukens

  Nieuwe Complete Meister Keukens

  Nieuw binnen!

  Diverse schitterende en hoogwaardige keukens van het merk Meister. Nu zelfs extra scherp geprijsd. Lees meer over de mogelijkheden en laat u verrassen. 

  Lees meer »
 7. Bezoek onze vernieuwde showroom

  Bezoek onze vernieuwde showroom

  Niet alleen de website is vernieuwd, maar ook onze showroom heeft een kleine metamorfose ondergaan. Wij ontvangen u graag! Maak vlug een afspraak.

  Lees meer »
 8. Goedkoopste keukens van Nederland

  Goedkoopste keukens van Nederland

  De goedkoopste keukens van Nederland bestelt u natuurlijk bij KitchenettesDirect. Wij bieden een groot aantal standaard zelfbouw keukens aan in onze webshop die al klaar staan in ons magazijn in Duitsland.
  Lees meer »
 9. Installatie aansluitpunten Meister keukens

  Installatie aansluitpunten Meister keukens

  Bij aanschaf van een nieuwe keuken is het van belang om vooraf ook in kaart te brengen waar je de verschillende aansluitpunten voor alle electronica in een keuken wilt installeren.

  Lees meer »
 10. Keuken bouwpakket zelf installeren

  Keuken bouwpakket zelf installeren

  Bent u van plan om een keuken te plaatsen of te vervangen? Besef dan goed dat het absoluut niet onmogelijk is om zelf met de installatie aan de slag te gaan. Er zijn heel wat zelfbouwkeukens in vaste maten die u met een goede planning en het juiste gereedschap zelf kunt plaatsen.

  Lees meer »
 11. Kleine keukens voor kleine ruimtes

  Kleine keukens voor kleine ruimtes

  Heeft u een kleine woning, wilt u een extra keukenblok of zoekt u een oplossing voor bij u op kantoor? Dan kan een kan een kleine keuken of kitchenette hier uitkomst in brengen. Ideaal voor gebruik in (studenten)appartementen, studio's, MKB kantoren en zorginstellingen.

  Lees meer »
 12. Wat houdt een kitchenette in?

  Wat houdt een kitchenette in?

  Wanneer u op zoek bent naar slimme oplossingen voor keukens in een kleine ruimte komt u ontzettend veel benamingen tegen die nogal verwarrend kunnen zijn. Want wat is nu een kitchenette, keukenblok of mini keuken?

  Lees meer »
 13. Budget keukens - keukens tot 2000 Euro

  Budget keukens tot 2000 euro

  Wanneer je te maken hebt met een klein te besteden budget voor een keuken dan biedt KitchenettesDirect een ruim aanbod kleine goedkope keukens onder de 2000,-. 

  Lees meer »
 14. Goedkope zelfbouw keuken

  Goedkope zelfbouw keuken

  Net een nieuw huis of appartement gekocht en toch iets minder budget overgehouden voor de aanschaf van een nieuwe keuken? In dat geval kan een goedkope zelfbouw keuken uitkomst bieden. 

  Lees meer »
 15. Elektrisch, gas, keramisch of inductie?

  Elektrisch, gas, keramisch of inductie?

  Koken doen we allemaal maar wat is nu de beste kookplaat en waarom zou je gaan voor gas, klassiek elektrisch, keramisch of inductie? Wat zijn de verschillende voor- en nadelen van elke methode?

  Lees meer »
 16. Koken op gas verleden tijd?

  Koken op gas verleden tijd?

  In Nederland gaan we stap voor stap van het koken op gas af. In sommige wijken blijft er voorlopig nog een gasnet met groen gas, maar veel huizen zullen gasloos worden. Overstappen op elektrisch koken is uiteindelijk dus onvermijdelijk. Maar waar zou je dan voor moeten kiezen?

  Lees meer »
 17. Goedkope Duitse kwaliteitskeukens

  Goedkope Duitse kwaliteitskeukens

  Wilt u een nieuwe keuken of heeft u verbouwplannen maar is het budget een uitdaging? Kies dan voor onze Duitse kwaliteitskeukens. Nog even kijken welke keuken het beste bij u past? Bekijk onze mogelijkheden.

  Lees meer »

© 2004-2020 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers