Kookplaten

Kitchenettesdirect biedt elektrische, keramische en inductie kookplaten met 2 of 4 kookzones aan van gerenommeerde Duitse leveranciers. Neem een kijkje in onze webshop en bestel de gewenste kookplaat makkelijk en snel online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende kookplaten

De kookplaten kunnen uitstekend gebruikt worden bij onze keuken bouwpakketten van Meister, maar ook in combinatie met keukens van andere aanbieders. Ontdek hieronder het voordeel en gemak van een elektrische, keramische en inductie kookplaat. Voor meer informatie over de verschillende kookplaten kunt u ons speciale blog raadplegen.    

Elektrische kookplaat

Onze zelfmontage keukens worden vaak standaard aangeboden met een elektrische kookplaat uitgerust met 2 kookvelden. Elektrische kookplaten zijn voordelig, eenvoudig in gebruik en bereiken snel de gewenste warmte. 

Keramische kookplaat

Keramische kookplaten ogen vaak wat fraaier en zijn dankzij het gladde frameloze oppervlak eenvoudig te reinigen. Keramische kookplaten kunnen daarnaast goed gebruikt worden om de restwarmte te benutten. De pan blijft dus nog een tijdje warm na gebruik, waardoor u makkelijk een pan met eten op temperatuur kunt houden zonder daarbij extra energie te verbruiken.

Inductie kookplaat

Bij Inductie kookplaten geniet u van een zeer veilig en gebruiksvriendelijke kookplaat die alleen verwarmt wanneer een speciale inductiepan op het betreffende kookveld staat. Inductie kookplaten zijn uitgerust met veiligheidsfuncties en koelen zeer snel af na gebruik. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Bijkomend voordeel is dat inductie kookplaten minder energie verbruiken dan elektrische of keramische kookplaten.

Levertijd en vragen

De kookplaten en kookvelden zijn speciaal geselecteerd op duurzame energielabels en kennen een levertijd van maximaal 10 werkdagen. Heeft u vragen over onze kookplaten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste kookplaat.

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers