Over Kitchenettesdirect

Op KitchenettesDirect.nl bieden wij moderne keukens aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door goede afspraken te maken met de fabrikant en voor een zo compact mogelijke verzendwijze te kiezen is het voor ons mogelijk de keukens tegen een scherpe prijs aan te bieden. Ons assortiment bestaat uit complete keukens met apparatuur, inbouwkeukens, kitchenettes en keukenblokken leverbaar in diverse kleuren, maten en woonstijlen. 

KitchenettesDirect is sinds 2004 actief als onderdeel van Via-Direct bv. De naam staat voor levering direct vanaf de fabrikant. 'Via' is Latijn voor 'weg', dus de directe weg (via-direct).

Waarom Kitchenettesdirect?

 • Grootste online assortiment in de Benelux.
 • 1000de keukens direct uit voorraad leverbaar.
 • Altijd de beste prijzen in de markt.
 • Levering aan particulieren en zakelijke klanten.
 • Projectkeukens en maatwerk keukens.
 • Showroom in Soest.
 • Made in Germany, hoogwaardig en duurzaam.

Mini keuken new york wit met vaatwasser

Kernwaarden van ons bedrijf

 • Expertise: wij staan voor vakkennis en verantwoordelijkheid bij kleine en grotere oplossingen. Individuele wensen en maatwerk zijn voor ons leuke uitdagingen.
 • Samenwerken: succes halen wij uit een professionele een proactieve samenwerking met elkaar. Alleen ga je snel, samen kom je verder.
 • Eerlijk en transparant: liever een eerlijke nee dan een slechte ja. Als wij fouten maken, lossen wij het op en leren wij ervan.
 • Prijsbewust: wij kijken naar de beste condities in de markt. Door een efficiënte en jarenlange relatie met onze leveranciers garanderen wij de beste prijs.

Voor vragen of een afspraak neem contact met ons op! Wij zijn van maandag tot vrijdag vanaf 8:30 uur bereikbaar.

Wij zijn aangesloten bij: 
Thuiswinkel zakelijk

Keukens voor zakelijke klanten

Het verhaal van KitchenettesDirect begon met het leveren van uiteenlopende keukenoplossingen voor de zakelijke markt. Sinds 2004 levert KitchenettesDirect kwaliteitskeukens aan projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders en woningcorporaties. Of het nu gaat om een complete keukens voor appartements of keukenblokken voor een vluchtelingen opvang, arbeidsmigranten of een studentenhuis; wij van KitchenettesDirect denken graag met u mee bij het kiezen van een passende keuken. 

Bent u benieuwd welke keukens wij voor u als zakelijke partner aanbieden? Lees hier meer over zakelijke projectkeukens of neem contact met ons op per email aan: info @ kitchenettesdirect.nl of telefonisch:  035 203 3113.

Rechte keuken Klick eiken ombouw met donker grijze frontjes

Keukens voor particuliere klanten

Vanuit de behoefte van onze klanten zijn wij begonnen met het aanbieden van speciale keukens gericht op de zakelijke markt. Inmiddels hebben wij ons keukenaanbod aangevuld met keukens voor particulieren. Bent u op zoek naar een complete minikeuken voor uw nieuwe appartement of wenst u liever een praktisch keukenblok voor in uw studio? Voor particulieren bieden wij een breed scala aan keukens in verschillende maten en woonstijlen. In ons keukenaanbod vind u onderstaande ruimtebesparende inbouwkeukens en keukenblokken:

Wilt u de gewenste keuken eerst in het echt bekijken? Neem telefonisch contact met ons en maak vrijblijvend een afspraak, dan begroeten wij u graag in onze showroom. Wij zijn voor Nederland bereikbaar op 035-2033113 en voor België op 03-3760981.

 

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers