Over Kitchenettesdirect

Kleine rechte keuken met betonlook frontjes en werkblad

Kitchenettesdirect.nl is sinds 2004 actief als onafhankelijk specialist in complete keukens, pantry keukens en multifunctionele keukenblokken. Kitchenettesdirect is een onderdeel van Via-Direct en staat voor levering direct vanaf de fabrikant. 'Via' is Latijn voor 'weg', dus de directe weg (via-direct).

Waarom Kitchenettesdirect?

Kitchenettesdirect.nl is dé grootste online aanbieder in complete keukens, pantry keukens en multifunctionele keukenblokken. De succesformule van Kitchenettesdirect.nl bestaat uit het aanbieden van een breed assortiment hedendaagse keukens in combinatie met een centraal gelegen showroom in Nederland.

Als onafhankelijk specialist zijn wij in Nederland de goedkoopste in het leveren van complete keukens, keukenblokken en pantry’s van topkwaliteit met en zonder inbouwapparatuur. Al onze keukens zijn uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen.

Mini keuken new york wit met vaatwasser

Of het nu gaat om een compleet ingerichte minikeuken voor een klein appartement of een simpel keukenblok voor uw studentenhuis; wij van Kitchenettesdirect.nl denken graag met u mee bij het kiezen en bestellen van een passende keuken. Wat Kitchenettesdirect.nl als keukenspecialist onderscheidend maakt leest u hieronder.

  • Grootste keukenwebshop in de Benelux.
  • Goedkope keukens met moderne apparatuur.
  • Gratis levering direct uit voorraad (vanaf 5-10 werkdagen).
  • Snel en makkelijk online bestellen.

Rechte keuken Klick eiken ombouw met donker grijze frontjes

Onze kernwaarden

Op Kitchenettesdirect.nl bieden wij u verschillende typen moderne keukens aan inclusief inbouwapparatuur met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door goede afspraken te maken met de fabrikant en voor een zo compact mogelijke verzendwijze te kiezen is het voor ons mogelijk de keukens tegen een scherpe prijs aan te bieden. Ons assortiment bestaat uit houten keukens, hoogglans keukens, inbouwkeukens en stalen keukenblokken leverbaar in diverse kleuren, maten en woonstijlen.

Onze onderstaande pijlers dragen bij aan een optimale serviceverlening:  

  • Prijsbewust: voor een zo groot mogelijk bereik bieden wij een breed assortiment voor een scherpe prijs.
  • Expertise: wij combineren onze kennis met een uitstekende service. Voor kleine en grote projecten zijn wij in staat maatwerk of individuele oplossingen te realiseren.
  • Samenwerken: succes halen wij uit een professionele samenwerking met een proactieve benadering. Wij zijn ervan overtuigd dat je samen verder komt.
  • Eerlijk en transparant: wij denken graag mee en geven u vrijblijvend en eerlijk advies.

Pro-Art koffer keuken met klep zwart Stengel keukenblok wit met apparatuur 150 cm

Keukens voor zakelijke klanten

Het verhaal van Kitchenettesdirect begon met het leveren van uiteenlopende keukenoplossingen voor de zakelijke markt. Sinds 2004 levert Kitchenettesdirect kwaliteitskeukens aan projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders en woningcorporaties. Bent u benieuwd welke keukens wij voor u als zakelijke partner aanbieden? Bekijk dan onze uitgebreide serie kwaliteitskeukens voor zakelijke klanten.

Keukens voor particuliere klanten

Vanuit de behoefte van onze klanten zijn wij begonnen met het aanbieden van speciale keukens gericht op de zakelijke markt. Inmiddels hebben wij ons keukenaanbod aangevuld met keukens voor particulieren. Bent u op zoek naar een complete minikeuken voor uw nieuwe appartement of wenst u liever een praktisch keukenblok voor in uw studio? Voor particulieren bieden wij een breed scala aan keukens in verschillende maten en woonstijlen. In ons keukenaanbod vind u onderstaande ruimtebesparende inbouwkeukens en keukenblokken:

Wilt u de gewenste keuken eerst in het echt bekijken? Neem telefonisch contact met ons en maak vrijblijvend een afspraak, dan begroeten wij u graag in onze showroom. Wij zijn voor Nederland bereikbaar op 035-2033113 en voor België op 03-3760981.


Bekijk in onze video de voordelen van de Meister keukens.

 

© 2004-2023 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers