Project service

KitchenettesDirect biedt professionele begeleiding bij projecten op het gebied van levering en montage van keukens. Een centrale showroom-studio maakt het makkelijk om alle keukenseries en kleurmonsters te bekijken en direct een afspraak te maken.

Daarnaast biedt KitchenettesDirect scherpe prijzen voor kwalitatief hoogwaardige producten die uit voorraad geleverd kunnen worden. Ook op het gebied van maatwerk keukens hebben wij ervaring en kunnen wij op korte termijn leveren.

Neem contact op >

Maak een showroom afspraak >

Stalen mini keuken in studentenwoning met apparatuur en bovenkasten

Proactieve en persoonlijke aanpak

U kunt als zakelijke klant bij ons terecht voor u verschillende project keukens. Of het gaat om 5, 20 of meer dan 50  project keukens, wij zorgen met onze vakkennis en ervaring bij KitchenettesDirect voor professionele aanpak. U heeft altijd 1 aanspreekpersoon van begin tot einde van het project, ook bij de service die wij erna nog verlenen.

Persoonlijke afspraak voor uw project keukens op locatie of showroom

Wij hebben showroom-studio in Soest, midden van Nederland met keukens uit bijna alle series uit ons assortiment. Wij zijn elke werkdag geopend. Maak vooraf een afspraak zodat wij u onze volledige aandacht en service kunnen bieden voor uw project keukens die u van ons gewend bent. Wij komen ook graag bij u langs om bij u op kantoor of ter plekke van het project te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Jarenlange ervaring en Know-how

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche en weten als geen ander hoe zij u het beste kunnen adviseren bij het kiezen van de juiste project keuken voor uw zakelijke project. Bij ons staat de klant centraal en streven wij naar een optimale tevredenheid.

Breed assortiment verschillende prijsklassen project keukens

Offerte en prijs

Zodra duidelijk is wat uw wensen en behoeftes zijn gaan wij een offerte opstellen. Afhankelijk van de omvang van het project en keuze van de project keukens kan dat binnen enkele uren of dagen gebeuren. Omdat wij een onafhankelijke aanbieder zijn kunnen wij voor elk project de best passende producten met de scherpste prijzen aanbieden. Onze

Levering en montage

Met meer dan 8000 keukens op voorraad kunnen wij snel schakelen en binnen 1-2 weken grote aantallen leveren. Hierbij horen ook prefab keukens, speciale minikeukens en pantry’s hebben een levertijd van ca. 2-4 weken. Maatwerk keukens kunnen al binnen 3-4 weken geleverd worden, afhankelijk van het aantal. Montage voor uw keukenproject is onderdeel van onze service. Vraag naar de mogelijkheden .

Garantie en nalevering

Ook na oplevering van het traject staan wij met goede nazorg aan uw kant en helpen voor zo ver nodig. Dat kunnen nalevering van onderdelen en ook extra keukenapparatuur zijn.

Maak nu een afspraak om uw volgende project keuken te starten!

Wij zijn telefonisch op werkdagen bereikbaar in Nederland onder 035 203 3113 en in Belgie onder 03 3760 981.

Bekijk hier enkele brochures van ons:
Easy collection
Secondhome collection

 

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers