Kitchenettes

Kitchenettes

In de categorie kitchenettes vindt u een aantal praktische kastkeukens die afsluitbaar zijn met klapdeuren, schuifdeuren of rolluiken. Deze mini keukens maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en zijn zeer geschikt voor kleine kantoren, studio’s, vakantiehuizen, studentenwoningen, praktijken en zorginstellingen.

 

Kitchenettes, pantrys en kleine keukenblokken op afmeting

 

KitchenettesDirect biedt een ruim assortiment kastkeukens van verschillende Duitse topmerken. ‘Kast’ kitchenettes nemen weinig ruimte in beslag en onderscheiden zich van andere kleine keukens middels de ombouwkast die geheel kan worden afgesloten met draai-schuif-of roldeuren. Kitchenettes zijn ideale mini keukens voor bedrijfskantines, horecabedrijven, zorginstellingen of kleine appartementen waar men optimaal gebruik wil maken van de beschikbare ruimte. Onze kitchenettes beginnen al bij een breedte van 70cm. Bent u op zoek naar een kastkeuken zonder keukenapparatuur? Bekijk dan even onze keukenkasten.

Kitchenette met koffiemachine

Voor bedrijfskantines en horecagelegenheden bieden wij ook functionele kitchenettes aan met geïntegreerde koffiemachines. Zeer geschikt voor horecabedrijven waar men over weinig keukenruimte beschikt. Deze kitchenettes hebben een slimme indeling waardoor optimaal gebruikt wordt gemaakt van de kleine ruimte. De mobiele Art-Case kitchenettes zijn daarnaast eenvoudig modulair op te bouwen en uit te breiden, zodat u uw minikeuken helemaal zelf kunt inrichten.

Voorbereid op aansluitingen

Uw kitchenette wordt voorbereid op aansluitingen geleverd, zodat u meteen aan de slag kan. De mobiele keukens worden zelfs compleet gemonteerd afgeleverd. Andere kitchenettes worden deels gemonteerd geleverd en zijn eenvoudig en snel zelf af te monteren middels een uitgebreide handleiding.

Vraag online een offerte aan

Alle kitchenettes zijn 24 uur per dag online te bestellen via de webshop. Heeft u meerdere mini kastkeukens nodig? Vraag dan even geheel vrijblijvend een offerte aan op de productpagina van uw gewenste kitchenette. Onze medewerkers zullen u dan zo snel mogelijk een scherp, passend aanbod doen. Heeft u (andere) vragen? Neem dan even contact op via ons contactformulier

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers