Kitchenettes

Kitchenettes

In de categorie kitchenettes vindt u een aantal praktische kastkeukens die afsluitbaar zijn met klapdeuren, schuifdeuren of rolluiken. Deze minikeukens maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en zijn zeer geschikt voor kleine kantoren, studio’s, vakantiehuizen en studentenwoningen.

Kitchenettes, pantrys en kleine keukenblokken

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 193

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kitchenettes

In de categorie kitchenettes vindt u een aantal praktische kastkeukens die afsluitbaar zijn met klapdeuren, schuifdeuren of rolluiken. Deze minikeukens maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en zijn zeer geschikt voor kleine kantoren, studio’s, vakantiehuizen en studentenwoningen.

Kitchenettesdirect biedt een ruim assortiment kleine keukenblokken en compacte minikeukens van verschillende Duitse merken. Een kitchenette met kastdeuren nemen weinig ruimte in beslag en onderscheiden zich van andere kleine keukens middels de ombouwkast die geheel kan worden afgesloten met draai-schuif-of roldeuren. Kitchenettes zijn ideale mini keukens voor kantoren, vakantiehuizen, tiny huisjes, studentenwoningen, hotels, B&B of kleine appartementen waar men optimaal gebruik wil maken van de beschikbare ruimte. Onze kitchenettes beginnen al bij een breedte van 90cm. Bent u op zoek naar een keuken zonder keukenapparatuur? Bekijk dan onze OPTIfit keukenblokken zonder inbouwapparatuur.  

Wilt u weten welke keuken of kitchenette het best bij uw project of ruimte past? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet onder onze categorie toepassingen.

Kitchenette met koffiemachine


Of u nou een open kitchenette zoekt, een kitchenette met koelkast of een afsluitbare kitchenette, bij Kitchenettesdirect vindt u het in een uitgebreid assortiment. Voor koffiecorners op kantoor of bieden wij ook functionele kitchenettes met geïntegreerde koffiemachines aan. Zeer geschikt voor kantoren waar men over weinig keukenruimte beschikt. Deze kitchenettes hebben een slimme indeling waardoor optimaal gebruikt wordt gemaakt van de kleine ruimte. De mobiele Art-Case kitchenettes zijn daarnaast eenvoudig modulair op te bouwen en uit te breiden, zodat u uw minikeuken helemaal zelf kunt inrichten.

Voorbereid op aansluitingen van uw keuken kitchenette

Uw kitchenette kopen is natuurlijk stap één. Hierna komt het plaatsen van de kleine keuken. Uw keuken kitchenette wordt voorbereid op aansluitingen geleverd, zodat u meteen aan de slag kan. De mobiele keukens worden zelfs compleet gemonteerd afgeleverd. Andere kitchenettes worden deels gemonteerd geleverd en zijn eenvoudig en snel zelf af te monteren middels een uitgebreide handleiding.

Vraag online een offerte aan

Alle kitchenettes zijn 24 uur per dag online te bestellen via de webshop en te vinden in onze kitchenette categorien:

Heeft u meerdere mini keukens nodig? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op de productpagina van uw gewenste kitchenette. Onze medewerkers zullen u zo snel mogelijk een scherp, passend aanbod doen. Heeft u (andere) vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier

© 2004-2023 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers