Levering

De producten van Kitchenettesdirect.nl worden standaard bij de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf in eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping) moet voorzien. 

Kosten Verzending & Verwerking

Voor bestellingen met een Keuken worden geen verzendkosten berekend.
Voor bestellingen boven € 250,00 worden geen verzendkosten berekend.
Voor bestellingen onder € 250,00 bedragen deze met levering op één adres in:

Nederland:   € 12,50 (excl btw)
België:         € 15,00 (excl btw)

Voor andere landen neem s.v.p. contact met ons op. 

De bezorgkosten op één van de Waddeneilanden (NL), of voor Wallonië en provincie Vlaanderen (BE) kunnen afwijken.
Wij zullen te allen tijde direct contact met u opnemen indien er afwijkende tarieven van toepassing zijn.

Algemeen

Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering (b.v. openingstijden etc.), zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden nogmaals, minimaal, de kosten voor Verzending & Verwerking berekend van € 39,00. 
Alle genoemde prijzen zijn excl. btw. 

Levertijden

Op iedere productpagina vindt u de verwachte levertijd van het product. In het product overzicht van uw bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Alle voorraad producten worden direct voor levering ingepland met een levertijd van ca. 5-10 werkdagen. Bij bestelproducten en maatwerk is de levertijd afhankelijk van het product ca. 2-6 weken. Bij onze klanten leveren wij de goederen op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur. Zodra de leverweek / leverdag bekend is nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. Ontvangt u geen bericht neem dan a.u.b. contact met ons op.

Wij doen er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij o.a. afhankelijk van productie processen en transport planning bij onze vervoerders. Het kan daarom voorkomen dat er buiten onze macht om vertragingen kunnen optreden, met name in de vakantieperiodes.

Afhalen van uw bestelling

Het is niet mogelijk uw bestelde product bij ons af te halen.

© 2004-2020 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers