Levering

Nadat wij uw keuken bestelling hebben ontvangen, word deze opgenomen in ons bestelproces ‘pallet levering’. Het duurt gemiddeld 1-5 werkdagen voor u van ons bericht ontvangt met een indicatie van de verwachte leverdatum. Indien er wijzigingen zijn in de order en/of verwachte levertijd zullen wij u hierover tussentijds informeren. Keukenapparatuur/toebehoren met pakketverzending zoals afzuigkappen, filters, boiler, kranen etc. vallen hier niet onder. Hiervoor ontvangt u altijd binnen 1-2 dagen een track & trace, tenzij anders vermeld. De producten van Kitchenettesdirect.nl worden standaard bij de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf in eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping) moet voorzien. 

Kosten verzending & verwerking

 • Voor bestellingen met een Keuken met levering op één adres in:
  Nederland en België: Geen verzendkosten
 • Voor bestellingen boven € 250,00 (excl BTW) met levering op één adres in:
  Nederland en België: Geen verzendkosten
 • Voor bestellingen onder € 250,00 (excl BTW) bedragen deze met levering op één adres in:
  Nederland: € 12,50 (excl BTW)
  België: € 15,00 (excl BTW)

 • Voor andere landen neem s.v.p. contact met ons op.
 • De bezorgkosten voor de Waddeneilanden (NL), of Wallonië en provincie Vlaanderen (BE) kunnen afwijken.

 • Wij zullen contact met u opnemen indien er afwijkende tarieven van toepassing zijn.

Levertijden

Op iedere productpagina vindt u de verwachte levertijd van het product. In het product overzicht van uw bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Alle voorraad producten worden direct voor levering ingepland met een levertijd van ca. 5-10 werkdagen. Bij bestelproducten en maatwerk is de levertijd afhankelijk van het product ca. 2-6 weken. Bij onze klanten leveren wij de goederen op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur. Zodra de leverweek / leverdag bekend is nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. Ontvangt u geen bericht neem dan a.u.b. contact met ons op.

Wij doen er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij o.a. afhankelijk van productie processen en transport planning bij onze vervoerders. Het kan daarom voorkomen dat er buiten onze macht om vertragingen kunnen optreden, met name in de vakantieperiodes.

MEISTER keukens
Levertijd: ca. 5-10 werkdagen
Alle bestellingen die bij ons t/m woensdag verwerkt zijn, worden op vrijdag met onze vervoerder vanaf het magazijn in Duitsland afgehaald. Uw bestelling zal in de week erna bij u worden afgeleverd.

Leverafspraak:
Enkele dagen voor levering neemt onze vervoerder telefonisch contact met u op om het levermoment af te stemmen. Op de dag van levering ontvangt u een sms met een 2-uur tijdsindicatie. Let op: bij los bestelde apparatuur, zoals afzuigkappen, filters, kranen en boilers worden separaat verzonden vanuit ons magazijn in Soest, NL. Zodra deze zijn verzonden ontvangt u hiervan de track & trace per e-mail.

STENGEL keukens
Levertijd: momenteel ca. 3-4 weken
Deze keukens worden direct na bestelling in productie genomen (geen voorraad product). Zodra uw keuken is geproduceerd, word deze direct aangemeld in het netwerk van onze vervoerder Dachser. Zodra uw keuken is verzonden zult u van ons een mail ontvangen met de tracking link. Hiermee kunt u de voortgang van uw zending volgen. Binnen enkele dagen na verzending neemt de vervoerder telefonisch contact met u op om het levermoment af te stemmen.

KLICK en EKO keukens
Levertijd: ca. 3-4 weken
Deze keukens worden direct na ontvangst van uw bestelling in productie genomen (geen voorraad product). Wij informeren u over de leverweek en binnen 3-4 weken neemt onze vervoerder (o.a. Dachser) telefonisch contact met u op voor de leverdag.

PRO-ART en SPAZIO keukens
Levertijd: 2-3 weken
Deze keukens worden direct na ontvangst van uw bestelling in productie genomen (geen voorraad product). Wij informeren u over de leverweek en binnen 2-3 weken neemt onze vervoerder (o.a. Dachser) telefonisch contact met u op voor de leverdag.

 

Levervoorwaarden en schade controle

Onze vervoerders werken met lange en grote vrachtwagens (18m) en kunnen de keuken pallets bezorgen tot daar waar de verharde weg eindigt, en/of tot aan de eerste deur begane grond. In het geval dat u de levertijd en/of afleveradres vanaf het productiemoment wilt wijzigen kan dit een meerprijs tot gevolg hebben.

Controle ontvangst keuken
Bij aflevering controleert u samen met de chauffeur de pallet op schade en/of gebreken. Let hierbij op scheurtjes in de verpakking / folie, deuken in de doos, beschadigde hoeken etc.

Voor u tekent voor ontvangst
Zichtbare beschadigingen of gebreken dienen op de tekenbon/CMR te worden vermeld en te worden gefotografeerd. Bent u er niet zeker van of er schade is of kunt u de goederen niet direct voldoende controleren? Vermeld u dan op de tekenbon/CMR altijd ‘ONDER VOORBEHOUD’.

Indien de schade of ‘onder voorbehoud’ niet op de tekenbon wordt vermeld, dan kunnen wij / onze verzekering de schade helaas niet voor u dekken en bent u zelf verantwoordelijk. Alle schade dient binnen een periode van 24 uur na levering schriftelijk aan ons te worden vermeld. Neemt u in geval van schade ten alle tijden contact met ons op. Afhankelijk van de schade zullen wij uiteraard zorgen voor een passende oplossing.

Tips

 • Haal uw oude keuken pas weg wanneer u de nieuwe ontvangen heeft.
 • Plan externe partijen pas wanneer u de keuken ontvangen heeft.
 • Controleer bij ontvangst van uw keuken direct op zichtbare schade of afwijkingen en vermeld deze op de leverbon.
 • Gooi de verpakkingen pas weg na volledige installatie van uw keuken. Deze kunnen nog van pas komen bij eventuele service.

Voor meer informatie zoals annulering, retourrecht etc. zie ook onze Algemene voorwaarden.

Afwezigheid bij levering

Indien u niet aanwezig bent op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering (b.v. openingstijden etc.), zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden nogmaals, minimaal, de kosten voor Verzending & Verwerking berekend van € 39,00. 
Alle genoemde prijzen zijn excl. btw. 

Afhalen bestelling

Het is niet mogelijk uw bestelde product bij ons af te halen.

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers