Nieuwe serie meister keukens

Complete keuken Meister Dubbel Blok

De Meister dubbel blok keuken kan – zoals elke keuken -als één geheel worden geplaatst maar vooral als twee losse delen. Dat geeft deze keuken zijn unieke en praktische eigenschap. Indien gekozen wordt voor een gescheiden opstelling, dan wordt het keukenblok met koelkast en oven, los tegen een andere wand geplaatst. Dit is een ideale en praktische oplossing voor ruimtes waar de muur niet breed genoeg is voor een complete keuken. Door de keuken op te splitsen beschikt u, op deze manier, toch over een complete keuken met alle denkbare keukenapparatuur. En dat allemaal tegen een zeer gunstige prijs!

Meister Dubbel Blok keukens  Meister Dubbel Blok keukens

Houten keukens Meister - Wild Eiken

Zeer recent hebben wij de Meister keuken Wild Eiken in ons assortiment opgenomen. Deze ruime keuken is voorzien van veel extra opbergvakken, ideaal te gebruiken als wijnrek of kookboekenplank. De open vakken en het wild eiken decor geven de keuken een robuuste uitstraling. De keuken is leverbaar in vier lengtes: 220, 250, 280 en 310cm waarin verschillende inbouwapparatuur is opgenomen. De keukendeurtjes kunt u kiezen in het wit of grijs. Standaard is de keuken voorzien van een oven en keramisch kookveld. Deze trendy houten keuken heeft u al in huis vanaf € 1.099, - excl. BTW.

  Wild Eiken houten keuken Meister  Wild Eiken houten keuken Meister

 

Complete keuken Meister Economy+ Eiken natuur

Vanwege de grote vraag naar werkbladen in eiken decor heeft onze Duitse leverancier de Economy + serie uitgebreid met een fraaie zelfbouwkeuken. Deze goedkope keuken met moderne witte keukenfronten onderscheidt zich middels een fraai aanrechtblad in natuur eiken decor van 28 mm dik. Het nieuwe model kan gekozen worden met een breedte van 270 of 280 cm waarbij het langste model over een vaatwasser beschikt. Beide modellen zijn voorzien van een energiezuinige inbouwkoelkast, keramische kookplaat, afzuigkap en ruime opslagcapaciteit voor al uw keukenapparaten-en benodigdheden. De Meister eiken natuur keukens kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vanaf nu verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Economy keukens Meister - Eiken  Economy keukens Meister - Eiken

Landelijke keuken

Dat Meister keukens meedoet aan de huidige trends wordt aangetoond met deze nieuwe landelijke keuken. De keuken heeft een wild eiken-look werkblad gecombineerd met white wash-look fronten. Doordat de houtnerf subtiel door de witte verf heen komt heeft deze keuken een puur natuurlijke, back-to-basic, uitstraling. Plaats een paar leuke groene planten in de keuken en u kookt in een keuken die past in een milieubewuste tijd. De hoge kast kan zowel rechts als links naast het werkblad geplaatst worden. Wild u de ingebouwde koelkast dus aan de andere zijde? Geen probleem. De keuken wordt geleverd inclusief inbouwapparatuur en afzuigkap. Wilt u liever een andere breedte of ander inbouwapparatuur, bekijk dan alle landelijke keuken van Meister.

Complete landelijke keukens  Complete landelijke keukens Meister

Meister Design keukens

De nieuwe Meister Design keuken is een moderne keuken voorzien van hangkasten met klepsluiting.  De kasten zijn 36 cm hoog en 33 cm diep; ideaal voor het opbergen van servies of glaswerk. Keukens in de Design serie zijn voorzien van hoogglans deuren in de kleuren wit, zwart of grijs. De ombouw is leverbaar in de kleuren wit en Eiken grijs. Deze mogelijke kleurencombinaties geven de keuken een modern en strakke uitstraling, leuk in uw nieuwbouwwoning of net gerenoveerd kantoor. De keuken wordt compleet geleverd met inbouwapparatuur en is leverbaar in diverse breedtes. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, dus bestel uw keuken snel in onze webshop.

Meister - Design Keukens  Meister Design Keukens