Complete keukens

Op zoek naar een nieuwe complete keuken? Bekijk het assortiment vanaf 200cm tot 445 cm breed, in diverse keukenstijlen, kleuren en voorzien van de door u gewenste keukenapparatuur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 61-90 van 157

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestelt u een complete keuken, dan beschikt u direct over het juiste aanrechtblad, keukenkasten met bijpassende fronten en met de benodigde keukenapparatuur. Direct klaar om te monteren en te installeren.

Complete keukens inclusief apparatuur

In ons assortiment vindt u keukens voorzien van koelkasten, ovens, kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers. Sommigen hebben zelfs een apothekerskast.

Bij onze complete keukens vindt u vaak een set keukenapparatuur bestaande uit een koelkast, kookplaat en afzuigkap. Deze worden soms uitgebreid met een magnetron, oven en/of een vaatwasser. Voor kookplaten heeft u tevens de keus uit inductie, keramisch of gas.

Spoelbakken en keukenkranen

De ervaring leert dat de gewenste keuken vaak niet over de juiste kraan beschikt. Vaak worden deze naderhand los op andere platformen aangeboden. Wij bieden onze complete keukens aan met de keuze om zelf de juiste keukenkraan uit te zoeken.

Afzuigkappen en andere keukenapparatuur

Wanneer uw keuken een afzuigkap heeft is het handig om hier ook direct de juiste koolstoffilters (indien noodzakelijk) bij aan te schaffen. U vindt alle keuken apparatuur ook los op onze website om u zo extra informatie over bijvoorbeeld de afzuigkappen te bieden.

De juiste complete keuken selecteren

In onze webshop bieden wij u de mogelijkheid een complete keuken te selecteren die voldoet aan de juiste afmetingen, opstelling en past bij uw smaak en wensen wat betreft mogelijkheden. Daarnaast zijn bijna alle keukens leverbaar binnen 5 tot 10 werkdagen. Twijfelt u toch nog over uw keuze? Onze specialisten staan u graag te woord in onze showroom, telefonisch, per chat of email.

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers