Goedkope rechte keukens

Goedkope rechte keukens

Goedkope rechte keukens


Bent u op zoek naar een goedkope rechte keuken? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment Meister keukens. Een rechte keuken is veelzijdig, neemt weinig ruimte in beslag en biedt tal van andere voordelen.

Niet elke ruimte is namelijk geschikt voor een uitgebreide hoekkeuken, of keukeneiland. Daarom is de rechte keuken nog altijd zeer populair in Nederland en België. KitchenettesDirect biedt diverse rechte keukenmodellen aan, van 150cm tot ruim 450cm breed.

Rechte keukens maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en bestelt u met of zonder keukenapparaten.

Dankzij handige onderkasten worden grote apparaten, zoals een koelkast en vaatwasser, netjes ingebouwd en bespaart u een hoop ruimte. Of u nou een rechte keuken wenst, zonder apparatuur, met alleen een koelkast en kookveld of een complete keuken die ook over een vaatwasser, oven of magnetron beschikt; het is allemaal mogelijk. En dat voor een zeer scherpe prijs! U bestelt namelijk al een kleine rechte keuken voor nog geen 1000,-, inclusief apparaten!

Goedkope rechte keukens zijn o.a. geschikt voor:

  • Appartementen;
  • Kleine woningen;
  • Studentenhuizen;
  • Kantoren;
  • Vakantiehuizen;
  • Zorginstellingen;
  • Tiny Houses.

Hoogglans, landelijk of retro keukens

Goedkope rechte keukens worden aangeboden in verschillende stijlen. Bij KitchenettesDirect begrijpen we dat de aanschaf van een keuken sterk onderhevig is aan smaak. Daarom bieden wij voor elke smaak de ideale keukenlijn. Of u nou op zoek bent naar een moderne, witte hoogglans keuken, een stoere landelijke keuken, of een keuken met houtlook. Elke keukenlijn onderscheidt zich middels unieke eigenschappen, zoals stijl van de keukenfrontjes, grepen en aanrechtblad. Zo slaagt u bij ons altijd in de zoektocht naar de ideale keuken!

Rechte keuken binnen 10 werkdagen geleverd

Onze rechte keukens worden binnen 10 werkdagen in flatpacks geleverd en zijn eenvoudig zelf – of door een van onze monteurs - te installeren.

Showroom in Soest

De rechte keuken van uw dromen bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom in Soest. Hier kunt u een aantal hardlopers bezichtigen en onze adviseurs vertellen u graag alle mogelijkheden.

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers