Respekta

Respekta banner

Respekta® staat sinds 1977 voor vertrouwen, kwaliteit en jarenlange ervaring op het gebied gedemonteerde keukens.Het bedrijf NEG-Novex GmbH is een wereldwijde fabrikant die een hoge mate van bekendheid en populariteit heeft bereikt met het merk respekta® .

De producten worden met de grootste zorg en conform de wettelijke eisen vervaardigd in internationale productiefaciliteiten. Alle producten zijn gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle Europese veiligheidsnormen.

Respekta is meer dan alleen Keukens. Zo heeft het merk een groot aanbod in keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan afzuigkappen en inbouwapparatuur.
Wat u ook in huis haalt, één ding weet u zeker. Respekta maakt kwaliteit betaalbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Complete keukens voor een betaalbare prijs

Respekta biedt veelzijdige ongemonteerde keukens. Of het gaat om een compacte keuken voor in kleine ruimtes, of juist om grote hoekkeukens die echte blikvangers mogen zijn met apparatuur. Respekta biedt het allemaal!
De strenge eisen die Respekta aan haar producten stelt, zorgen voor echte Duitse kwaliteit die ook nog eens betaalbaar is.

Apparatuur

Naast complete keukens heeft Respekta ook veelzijdige keukenapparatuur in het assortiment. Maak uw keuken helemaal af met bijvoorbeeld een Afzuigkap, koelkast en kookveld.
Om zeker te zijn dat u het beste in huis haalt, geeft Respekta 24 maanden garantie op haar apparatuur.

Productservice

  • Apparatuur 24 maanden garantie

  • Aflevering op locatie binnen NL/BE

  • Aanpassingen product (optioneel)

 

© 2004-2022 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers