Respekta

Sinds de oprichting in 1977 staat Respecta voor moderne mensen die genieten van het leven en waarde hechten aan functionaliteit, design en kwaliteit. Respekta is dé specialist op het gebied van zelfmontage keukens en voor inbouw en vrijstaande elektrische apparaten tegen onklopbare prijzen.  

Respekta is meer dan alleen Keukens. Zo heeft het merk een groot aanbod in keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan afzuigkappen en inbouwapparatuur.
Wat u ook in huis haalt, één ding weet u zeker. Respekta maakt kwaliteit betaalbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Complete keukens voor een betaalbare prijs

Respekta biedt veelzijdige ongemonteerde keukens. Of het gaat om een compacte keuken voor in kleine ruimtes, of juist om grote hoekkeukens die echte blikvangers mogen zijn met apparatuur. Respekta biedt het allemaal!
De strenge eisen die Respekta aan haar producten stelt, zorgen voor echte Duitse kwaliteit die ook nog eens betaalbaar is.

Apparatuur

Naast complete keukens heeft Respekta ook veelzijdige keukenapparatuur in het assortiment. Maak uw keuken helemaal af met bijvoorbeeld een Afzuigkap, koelkast en kookveld.
Om zeker te zijn dat u het beste in huis haalt, geeft Respekta 24 maanden garantie op haar apparatuur.

Productservice

  • Apparatuur 24 maanden garantie

  • Aflevering op locatie binnen NL/BE

  • Aanpassingen product (optioneel)

 

© 2004-2023 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers