Goedkope hoekkeukens

Een goedkope hoekkeuken is de oplossing als u een beperkte ruimte ter beschikking heeft. Een hoekkeuken is ideaal voor mensen die graag in de keuken staan, uitgebreid koken en veel werkruimte wensen. Een ander voordeel van een hoekkeuken is de uitgebreide opslagruimte ten opzichte van een rechte keuken. Dankzij de ruime opstelling kunt u in principe alle gewenste inbouwapparaten kwijt in een hoekkeuken. Maak kennis met de Meister hoekkeukens bij Kitchenettesdirect.nl of ervaar de keuken van dichtbij in onze showroom.  

Goedkope hoekkeuken voor elk budget

Het zal u niet verbazen dat een hoekkeuken een van de populairste keukenuitvoeringen in Nederland is. De ruime opstelling maakt het mogelijk om met twee of drie personen in de keuken te staan en daarbij beschikt u over extra opslagruimte. Naast servies, bestek en ander eetgerei, kunt u de keukenkasten van een keuken ook gebruiken voor houdbare etenswaren. En dat scheelt weer ruimte in de voorraadkast. Denk aan een koelvriescombinatie, vaatwasser, oven, kookplaat, magnetron, enz.

Bent u op zoek naar een goedkope hoekkeuken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Bij Kitchenettesdirect vindt u verschillende hoekkeukens van het Duitse kwaliteitsmerk Meister. Ontdek online de vele keukenstijlen, modellen en afmetingen.

Voor ieder budget vindt u bij Kitchenettesdirect de juiste hoekkeuken. Heeft u weinig te besteden, maar wilt u toch een volledig uitgeruste hoekkeuken aanschaffen? Neem dan vooral een kijkje bij onze Meister Economy lijn. Voor nog geen €2500,- bestelt u al een goedkope hoekkeuken; compleet met koelkast, vaatwasser, kookplaat en oven! Heeft u iets meer te besteden? In dat geval zijn onze stijlvolle landelijke, greeploze, trendy betonlook of retro hoekkeukens een perfecte keus. Stuk voor stuk gewilde keukenstijlen en uitstekend en makkelijk te combineren met uiteenlopende woningstijlen.

Hoekkeuken spiegelen

De opstelling van onze Meister hoekkeukens is niet in beton gegoten. U kunt in principe de keuken geheel naar wens laten indelen. Afhankelijk van de beoogde ruimte en uw huidige interieur bepaalt u of u de standaardopstelling (zoals op de productafbeelding) aanhoudt of de hoekkeuken gespiegeld plaatst. 

Heeft u een grote ruimte tot uw beschikking en bent u op zoek naar een alternatief voor een hoekkeuken? Bekijk dan onze eilandkeukens. Bij een

Voordelen goedkope hoekkeuken

  • Eenvoudig zelf monteren;
  • Diverse keukenlijnen: landelijk, retro, betonlook, greeploos, modern;
  • Hoekkeuken kan ook gespiegeld worden geplaatst;
  • Levertijd 5 – 10 werkdagen;
  • Deskundig advies;
  • 24 maanden garantie op apparatuur.

Goedkope hoekkeukens in de showroom

Wilt u eerst langskomen en de ‘look & feel’ van onze goedkope hoekkeukens van dichtbij ervaren? Maak dan een afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 035-2033 113 (NL) of  03-3760 981 (BE). Onze keukenexperts leiden u graag rond in de showroom in Soest en geven u desgewenst vrijblijvend advies. Laat u inspireren door de verschillende keukenstijlen in keukenland en ontdek alle mogelijkheden bij Kitchenettesdirect.

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers