Kantoor pantry

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pantry voor kantoor

Een keuken is onmisbaar, ook op kantoor. Een kleine kantoor keuken wordt ook wel een kantoor pantry genoemd. U beschikt in dit geval over een klein keukentje met apparatuur, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de beschikbare ruimte. Heel handig voor kantoren, waar keukenruimte vaak beperkt is, zeker voor MKB bedrijven. 

Een kantoor pantry hoeft in veel gevallen niet zo uitgebreid te zijn als de keuken thuis in je woning. Een complete keuken met particuliere bestemming kan soms wel 7 meter breed zijn. Waarom zo groot? Keukenkasten zijn vaak de grote boosdoener en nemen veel ruimte in beslag. Thuis heb je nou eenmaal veel bergruimte nodig voor al het verschillende servies, glazen, kruiden en voorraden. Op kantoor volstaat meestal een kitchenette met een of enkele keukenapparaten en een paar keukenkastjes om borden, bestek, koffiemokken e.d. in op te bergen. Veel bedrijven kiezen voor een keuken pantry met koelkast en vaatwasser. Bepaalde voedingsmiddelen en dranken wil je natuurlijk koel bewaren in een koelkast. En laten we eerlijk zijn; niemand op kantoor heeft zin om de afwas te doen... Een vaatwasser is daarom ook wel handig. Een kookgedeelte is meestal niet nodig, want er zijn maar weinig mensen die uitgebreid gaan koken in de lunchpauze. We zijn meer van de bammetjes smeren en de snelle (kleffe) hap. Een magnetron is vaak wel handig. Even een maaltijd of je laatste restje Chinees van gisteravond opwarmen.

Voordelen minikeuken kantoor

  • - Ruimtebesparend;
  • - Stijlvolle en moderne uitstraling;
  • - Genoeg bergruimte voor servies, schoonmaakmiddelen etc.;
  • - Voordelige geprijsd en snel geleverd
  • - Duurzame Duitse kwaliteit

 

Stengel Minikeukens

Onze Duitse Stengel minikeukens zijn zeer geschikt voor kleine ruimtes, dus ook voor jouw kantoor! Deze handige kitchenettes maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, zijn zeer duurzaam en fraai vormgegeven. Stengel minikeukens zijn leverbaar in verschillende modellen, breedtes en kleurstellingen. Staat jouw ideale kantoor pantry er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. We hebben namelijk niet alle Stengel Minikeukens opgenomen in ons assortiment, maar kunnen deze uiteraard wel leveren!

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers