Respekta keukens (Meister keukens)

Topkwaliteit keukens van Duitse afkomst! Respekta, de ideale keuken voor elke ruimte. Respekta Küche, of in het Nederlands keukens is een van afkomst Duitse leverancier die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in hoogwaardige kleine, medium en grote keukens. Wat Respekta zo efficiënt maakt is dat ze zelf naast hun keukens een eigen merk voor inbouwapparatuur hebben. Op deze manier heeft u een goedkope keuken inclusief inbouwapparatuur tegen de laagste prijs. De ideale tegenhanger van de bekendere goedkope keukens. Met Respekta zult u veel kookplezier beleven. Repekta heeft speciaal voor Kitchettesdirect nu ook goedkope keukens met een gasfornuis. Op deze manier bent u niet meer gebonden aan het koken op een keramisch of inductie kookveld.


Als u op onze website verder zoekt naar Respekta moet u weten dat op onze website Respekta sinds kort Meister heet. Het product is het zelfde alleen de naam op de webshop is anders.

Duurzame inbouw apparatuur

Respekta richt haar keukens altijd in met Respekta keukenapparatuur. Hiervoor beschikken ze over basis en design producten om zo onderscheid te maken tussen basic en premium keukens. Zo zijn er standaard RVS afzuigkappen maar ook design mat zwarte of witte schuine afzuigkappen. U heeft bij het samenstellen van een Respekta keuken ook de keuze of u een kookplaat van keramiek of inductie wilt. Ook een kookveld op gas behoord tot de mogelijkheden. Verder beschikken ze over diverse koelkasten, vaatwassers, spoelbakken en inbouwovens. Voor elk wat wils. De diverse keukens zijn zoals eerder vermeld in verschillende afmetingen beschikbaar. U heeft zelf de keuze uit diverse ombouw materialen zoals acasia, eiken, berken of wit en zo kunt u ook zelf de frontpanelen in verschillende kleuren kiezen. Frontpanelen zijn tevens in hoogglans beschikbaar waardoor een zeer strak ontwerp ontstaat. De frontpaneel kleuren opties zijn onder andere: bordeaux rood, zwart, grijs, vanille, wit, en op aanvraag nog vele anderen.

2 jaar garantie op uw apparatuur

Om haar kwaliteit te waarborgen biedt Respekta u 2 jaar garantie op de meeste inbouwapparatuur van uw complete keuken. Hiermee bewijzen ze dat een onbekend merk net zo kwaliteit hoogwaardig is als andere merken.

Goedkope Duitse zelfbouw keukens zoals de Respekta modelen zijn zeer geschikt voor het eenvoudig zelf bouwen van uw ideale keuken in bijvoorbeeld uw studio, appartement, koophuis, huurwoning, of een kleine bedrijfsruimte.

Meister hoekkeuken hoogglans frontjes in blauwe kleur   Meister New York rechte keuken met berken ombouw en grijze fronten   Mini keuken Respekta met rode frontjes 150 cm

 

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers