Budget keukens tot 2000 euro

Budget keukens - keukens tot 2000 Euro

Klein budget, complete keuken!

Je hebt een budget van maximaal 2000 euro en bent op zoek naar een complete keuken met apparatuur. Nu denk je misschien dat het een lastige zoektocht gaat worden om voor dat bedrag een keuken te vinden compleet met koelkast, vaatwasser, kookplaten en zelfs een oven of magnetron. Niets is minder waar gelukkig! KitchenettesDirect is al jarenlang expert op het gebied van budget keukens en biedt complete, goedkope keukens aan voor minder dan €2000,-. En dat zonder aan kwaliteit in te leveren! De keukenapparatuur wordt met ruime garantie geleverd, zodat je jarenlang plezier hebt van onze voordelige keukens. Onze Meister budget keukens hebben dus een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bestel je bij ons een keuken? Dan hoef je ook niet lang te wachten. Waar je bij grote keukenwinkels vaak maanden op je keuken moet wachten, worden onze keukens al binnen ongeveer 10 tot 15 werkdagen bezorgd! 

Een aantal voordelen van onze Meister keukens op een rijtje:

  • Keuken bouwpakketten in flatpacks geleverd met uitgebreide montagehandleiding;
  • Elektrische apparaten klaar voor gebruik met ruime garantie;
  • Levertijd van ongeveer 10 tot 15 werkdagen;
  • Veel keuze tussen verschillende modellen, stylen en kleuren;
  • Elektrisch, keramisch of op inductie koken.
  • Ideaal voor mensen met een kleine portemonnee.

Budget keukens in alle maten

Ben je op zoek naar een rechte keuken van 220 cm? Of toch liever een grote budget keuken van 330cm breed? Het is allemaal mogelijk! Ook hoekkeukens compleet met apparatuur bestel je bij KitchenettesDirect voor minder dan € 2000,-. Weet je al precies welke breedte jouw toekomstige keuken moet hebben? Bekijk ons aanbod dan in een van onderstaande categorieën en bestel vandaag nog jouw budget keuken!

Elektrisch, keramisch of inductie

Onze Meister budget keukens kies je meestal met een elektrische, keramische – of tegen een kleine meerprijs – met een inductie kookplaat. Onze keukens zijn namelijk ontworpen met het oog op de toekomst. Nieuwbouwhuizen worden vaak al niet meer opgeleverd met gasaansluiting in de keuken, waarmee koken op gas langzaam uitsterft. Bij Kitchenettesdirect vindt je een vele keukens compleet met apparatuur voor minder dan € 2000,-. Welke kookplaat het beste bij u past leest u hier.

Pantry keukens en koffiecorners

Bent u opzoek naar een klein keukenblok voor op kantoor of uw winkel pand dan is een pantry keuken vaak voldoende. U wilt hier graag een kop koffie kunnen zetten of wat eten opwarmen in een magnetron of op een klein kookplaatje. Bij ons vindt u een variërend aanbod pantry budget keukens. Neem een kijkje bij de koffiecorners van Meister, of de pantry keukens van Spazio of Art-Case.

Budget keuken kopen

Heb je jouw ideale budget keuken gevonden? Bestel dan eenvoudig online via de webshop. U krijgt van ons meteen een orderbevestiging en zodra we de betaling hebben ontvangen wordt jouw keuken verzonden vanuit ons magazijn in Duitsland. Binnen ongeveer 10 tot 15 werkdagen ontvang je de keuken en kan je aan de slag! Heb je meerdere keukens nodig, voor meerdere woningen of een ander groot project? Vraag dan even een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers.

 

hoogglans greeploze keuken met houten ombouw   Houten keuken met witte frontjes en apparatuur   Hoogglans keuken met witte frontjes en donkere ombouw inclusief apparatuur en handgrepen   complete keuken met betonlook bovenkastjes   Keuken in landelijke stijl met apparatuur en rvs-look handgrepen   Eilandkeuken met witte ombouw en donkere frontjes inclusief apparatuur  

← Vorige Volgende →

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers