Ontdek onze kofferkeukens

Pro-Art Case Kitchen

Pro-art MK10205

Een innovatieve kofferkeuken: Maak kennis met het mobiele keukendesign van Pro-Art    

Voor een kleine woonruimte of tijdelijke kantoorlocatie kan het kiezen van de juiste keuken soms een tijdrovende en moeilijke opgave zijn. Een verrijdbare of mobiele keuken van Pro-Art is de ideale oplossing als u een efficiënte en ruimtebesparende keuken in uw kantoor of op een evenementenlocatie wenst. Een innovatieve keuken van Pro-Art kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit, het tijdloze en compacte design en het unieke flexibele vermogen. In 1986 is het kwaliteitsmerk Pro-Art begonnen met het ontwikkelen en produceren van mobiele keukens. Anno nu, 35 jaar verder zijn de compacte en verrijdbare keukens van Pro-Art wereldwijd bekend en niet meer weg te denken in de keukenwereld. Pro-Art levert verschillende keukenconcepten zoals pantry keukens, roldeur keukens en keukenblokken met apparatuur.

Maak kennis met het vakmanschap van onze Duitse keukenleverancier Pro-Art en ervaar zelf het gemak van mobiel keukendesign op wielen voor de inrichting van uw kantoor, appartement of studio. In dit artikel inspireren wij u met de innovatieve Pro-Art kitcase en adviseren wij u voor welk doel u de keukenconcepten van Duitse makelij kan inzetten.     

Duurzame en uitmuntende materialen voor Pro-Art keukens

Het succesverhaal van Pro-Art begon in 1986 met de lancering van het allereerste product, de unieke Kitcase keukenkoffer met zwenkwielen. Deze mobiele kastkeuken werd in het hoofdkantoor in het Duitse Emsdetten vervaardigd en groeide al snel uit tot een hit. In 2005 sleepte deze mobiele keuken de Longlife Design Award in de wacht. Het verrijdbare koffermeubel verdiende de Design Award op basis van de belangrijkste criteria: duurzaamheid, functionaliteit, hoogwaardige materialen en een degelijk, tijdloos design. De Pro-Art Art-Case kitchenettes worden veelal gebruikt in musea en theaters maar zijn ook een praktisch keukenonderdeel voor tv-producties en kantoorpanden. De uitmuntende kwaliteit en het innovatieve design maken deze slimme keukenkoffer uitermate geschikt voor evenementen, beurzen of als uw kantoor tijdelijk op een andere locatie is gevestigd.

Pro-Art hanteert twee verschillende keukenlijnen namelijk de designLINE en colorLINE. De keukenkasten uit de designLINE hebben een kenmerkende strakke, rechthoekig vormgegeven ombouw. De mobiele keukens uit de colorLINE zijn uitgevoerd met een rolluik en een hebben een ovaalvormig design. Wanneer u zich wilt oriënteren voor het kopen van een pantry keuken is het belangrijk om eerst na te gaan welke keukenstijl u wenst. Uit zowel de designLINE als colorLINE kunt u namelijk verschillende dessins kiezen en combineren voor een veelzijdig ingerichte keuken in uw kantoor of appartement. Voor de ombouw en fronten is het mogelijk om te kiezen uit de kleuren: wit, lichtgrijs, antraciet, zwart, beuken, ahorn en notenhout.

Pro-art MK10205

Bent u op zoek naar een mobiele keuken in de huisstijlkleur van uw bedrijf? De Kitcase kofferkeuken is ook leverbaar in appelgroen, oranje, rood en zelfs roze! Perfect om uw bedrijfskeuken als opvallende eyecatcher neer te zetten. Voor meer informatie over de kleuropties kunt u terecht bij onze medewerkers.     

Pro-Art Art-Case kofferkeuken gekleurd

Kitcase kofferkeuken als pantry keuken in uw studio, op kantoor of beurslocatie 

De Kitcase Pro-Art keuken was in eerste instantie ontwikkeld als minikeuken voor evenementen en beurzen. De belangrijkste voorwaarden waaraan de keuken moest voldoen waren: mobiliteit, transportstabiliteit, eenvoudige installatie, eenvoudige bediening en een volledig uitgeruste keuken. Al 25 jaar lang worden deze eisen in het productieproces van de kofferkeuken doorgevoerd. De continu doorontwikkelde afwerkingen en kwaliteiten hebben het concept van de Kitcase keuken inmiddels tot een begrip in keukenland gemaakt.

De Kitcase keukenkoffer is oersterk en kent een draagvermogen van maar liefst 150 kg per wiel. De verrijdbare minikeuken is vervaardigd uit een 7-laags verlijmde berkenmultiplexplaat met een zwarte coating aan beide zijden. De roestvrijstalen inklapbare handgrepen zijn in de zijkanten gefreesd voor een simpele bediening. Om de duurzaamheid te waarborgen en om oxidatie te voorkomen worden de hoekpunten en inklapbare handgrepen van de kofferkeuken uitsluitend met roestvrijstalen schroeven bevestigd. Voor een optimale bescherming van de keuken worden de hoeken afgedekt met een gegalvaniseerde stalen kogelhoek van 2 mm.  

Een gunstige bijkomstigheid is het feit dat de keuken gelijk na aankoop in gebruik kan worden genomen. Een lagedrukmengkraan en een 5 liter onderbouwunit zijn stevig met elkaar verbonden. Door de aanwezigheid van een koudwateraansluiting en 220 volt stroomaansluiting is de kastkeuken direct klaar voor gebruik.       

De Kitcase kofferkeuken ziet er op het eerste gezicht uit als een gewone kast. Maar wanneer je de kast opent transformeert deze in een complete keuken. Ideaal voor in uw kantoorruimte of kleine studio! De mobiliteit van de Art-Case Kitcase maakt het mogelijk om de keuken voor meerdere ruimtes in te zetten. Als goedkope keuken in een studentenwoning, een pantry keuken in een bouwkeet of als thee-koffiekeuken op een evenement of beurslocatie. Heeft u binnenkort verhuisplannen voor uw kantoorpand? In dat geval is de Art-case Kitcase de perfecte partner om uw medewerkers en klanten op elke denkbare locatie te laten genieten van een heerlijke kop koffie, thee of een broodje.    

De compacte keuken is voorzien van apparatuur waaronder een spoelbak met kraan, een of twee kookplaten, opbergruimte, planken en een koelkast. Bij sommige modellen heeft u extra apparatuur zoals een inbouwoven of vaatwasser tot uw beschikking. Even snel een kop koffie of thee zetten en een lunch of broodje bereiden in uw kantoor of op een evenementenlocatie is met de Kitcase kitchen in een handomdraai gedaan. Na gebruik kunt u de rolluiken laten zakken en zet u de mobiele kofferkeuken met een licht duwtje aan de kant. Het multifunctionele karakter en het compacte en mobiele design zorgen ervoor dat de Art-Case keuken een efficiënte keukenoplossing is voor elke kleine ruimte.

Ontdek de Pro-art MK10227Groene kofferkeuken met bijzetkast inclusief vaatwasser

 

Pro-Art keukenoplossingen voor uw evenement of tijdelijke kantoorruimte    

Naast de innovatieve keukenkoffers produceert Pro-Art eveneens bijzetkasten, hoge en lage keukenkasten met vaste en verstelbare legborden, roldeur keukenkasten en op zichzelf staande complete keukens. De lange levensduur en het strakke design maken een roldeur keukenkast zeer geliefd. Bovendien hanteert het premium Duitse keukenlabel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u behoefte aan meer opbergruimte voor uw servies, dossiers of wilt u graag een garderobe creëren? Dankzij het veelzijdige systeem is een Pro-Art keukenkast uit te breiden met extra kasten tot een complete kantoorinrichting.

Bent u al enthousiast over de keukenideeën van Pro-Art en wilt u graag vandaag nog een Kitcase kofferkeuken kopen? Bij Kitchenettesdirect vind u de nieuwste Pro-Art Kitcase keukens en meer complete minikeukens.