Pro-Art

Pro art kitcase

Origineel, stijlvol en innovatief zijn typerende kenmerken van het merk Pro-Art. Al sinds 1986 weet dit Duitse kwaliteitsmerk op een zeer unieke wijze mobiele keukens te produceren. Maak kennis met dit innovatieve keukenmerk en ontdek het gemak van een mobiele keuken voor uw kantoorpand, beurslocatie of studio bij Kitchenettesdirect.     

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mobiliteit van een kofferkeuken

Het eerste product van Pro-Art, de mobiele kitcase keuken uit 1986 was een unieke ontwikkeling en dit is niet onopgemerkt gebleven. In 2005 wist Pro-Art met de mobiele kitcase het ‘Longlife design Award’ binnen te slepen. De continu doorontwikkelde afwerkingen en premium kwaliteit hebben de kitcase keukens van Pro-Art tot een echte klassieker gemaakt.

Een mobiele keuken maakt het mogelijk om uw keuken makkelijk naar elke locatie te vervoeren. Het merk Pro-Art weet op innovatieve wijze een gehele keuken in één enkele koffer te plaatsen. De Art-Case kitchen was in eerste instantie voor beurzen en evenementen bedoeld. Tegenwoordig wordt de praktische kofferkeuken veel breder ingezet. Wat dacht u ervan om uw eigen keuken mee op reis te nemen? Bent u veel onderweg of heeft u een tijdelijke kantoorlocatie? In deze situaties is de Pro-Art kofferkeuken de ideale keukenoplossing. Even snel een kop koffie zetten of een complete lunch bereiden is met de pantry keuken van Pro-Art in een oogwenk gedaan. Dankzij de aanwezigheid van een koudwateraansluiting en 220 volt stroomaansluiting is de keuken direct klaar voor gebruik.    

De door 7-laags verlijmd berken multiplex omhulde keuken met inklapbare handgrepen is stevig beschermd en kan dus zeker tegen een stootje op uw reis. Uiteraard hoeft u de kofferkeuken niet te dragen. Zo beschikt de Kitcase over oersterke wielen die tot maar liefst 150 kg (per wiel) kunnen dragen. Met een licht duwtje verplaatst u de verrijdbare keuken naar een andere kantoorlocatie. Het multifunctionele karakter en het compacte design maken de Art-Case Kitcase tot een onmisbare en praktische keukenhulp. Op momenten dat u de keuken niet gebruikt kunt u de keukendeuren sluiten en transformeert de keuken weer tot een normale kast.  

Compacte bijzetkasten met apparatuur

Pro-Art staat vooral bekend om haar innovatieve kofferkeukens, maar het merk heeft nog veel meer te bieden. Zo biedt Pro-Art ook op zichzelf staande compacte keukens, bijzetkasten met apparatuur en garderobe- en bezemkasten aan. Het merk weet ook met de bijzetkasten op een slimme manier de kleinste ruimtes te benutten. Of het nu gaat om kantoorkeukens, een keuken voor een klein appartement; Pro-Art maakt het op een innovatieve en stijlvolle manier groots.

Bent u ook al enthousiast over de praktische Kitcase keuken? Of wenst u liever een verrijdbare koffiecorner keuken, roldeur keukenkast of Art-Case bijzetkast met vaatwasser als aanvulling op uw huidige keuken? Bij Kitchenettesdirect vind u alle Pro-Art keukenoplossingen onder één dak, in onze webshop en in onze showroom in Soest.

 

© 2004-2022 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers