Specialist in Project keukens

Onze keukenspecialisten zijn er ook voor klanten die regelmatig voordelige keukens en/of projectkeukens willen bestellen en wanneer er grotere partijen keukens op korte termijn nodig zijn. Dankzij korte lijntjes met onze Duitse leveranciers kunnen wij grote aantallen keukens en pantry's extra voordelig inkopen en aanbieden. Persoonlijk advies, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Wij geven u ook graag uitgebreid projectmatig advies over de ideale keukens voor uw bestemming.

Ons team weet precies welk model goedkope keuken en projectkeukens het beste aansluiten bij verschillende eisen en wensen. Vaak hebben onze klanten op korte termijn meerdere keukens nodig en wij zorgen dan binnen no-time voor een - op maat gemaakte - uitgebreide offerte. Wij hebben als KitchenettesDirect een aantal populaire keukenmodellen staan in onze showroom in Soest die op afspraak bezichtigd kunnen worden. Op deze manier kunnen onze klanten een goede indruk krijgen van de 'look and feel' van de complete en scherp geprijsde keukens die wij aanbieden. 

Ruim klantenbestand projectkeukens

onderhoudt veel contact met instellingen en bedrijven die op zoek zijn naar meerdere goedkope keukens. Het KIE-Import klantenbestand bestaat o.a. uit:

  • Aannemers.
  • Zorginstellingen.
  • Woningcoörporaties.
  • Vakantieparken.
  • Binnenhuisarchitecten.
  • Vastgoedbeheerders.

Projectkeuken referenties van KitchenettesDirect

Leger des Heils

In opdracht van het 'Het Leger des Heils' heeft Plegt-Vos West 75 Meister projectkeukens besteld voor de inrichting van appartementen bedoeld voor tijdelijke opvang. De keuze viel uiteindelijk op keukenblok Meister 130K met apothekerskast in een strakke witte uitvoering. Deze keukens staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn van ons voor Plegt-Vos ter plekke op 8 verdiepingen gebruiksklaar gemonteerd worden.

Nijhuis Bouw B.V.

Nijhuis Bouw B.V. voert veel renovatiewerkzaamheden uit aan (huur)appartementen. Tijdens deze werkzaamheden worden de bewoners elders ondergebracht. Deze tijdelijke woonruimtes worden door Nijhuis Bouw uitgerust met onze robuuste 'Art-Case Kitcase' keukens op wielen. De mobiele kofferkeukens zijn individueel aan de wensen van Nijhuis toegepast. Zij dienen als ideale tussenoplossing en worden door Nijhuis Bouw op verschillende projecten toegepast.

Humanitas

Humanitas Woon- en Zorgcentrum helpt mensen hun leven zo zelfstandig mogelijk, op hun eigen manier vorm te geven. Onze mobiele backstations sluiten goed aan bij de visie van de zorgorganisatie, vanwege het flexibele karakter van de keukens die een kookbeleving in een kleine groep op kamers mogelijk maken. De verrijdbare keukenblokken zijn eenvoudig in gebruik, slijtvast en makkelijk te reinigen.

't Bliedhuus

't BliedHuus is onderdeel van Stichting Blied dat is opgericht door zes ouders van jongvolwassenen met een verstandelijke beperking, met als doel het voorzien in woonbehoefte en verzorging van mensen die daartoe zelf niet in staat zijn. In het kader van huisvesting van de doelgroep werd besloten 14 Stengel Limatec keukens bij KitchenettesDirect te bestellen. Deze robuuste, hoogwaardige keukenblokken zijn ideaal voor de woongroepen van de stichting.

© 2004-2022 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers