Bijkeuken

Bent u op zoek naar waskamer keukenkasten voor de bijkeuken? Kitchenettesdirect biedt verschillende bijkeuken kasten, wasmachine kasten en droger kasten aan. Deze bijkeuken kasten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Ontdek online ons variabel assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Complete bijkeuken met wasmachine kasten 

De bijkeuken is een werkruimte waar u uit het zicht de was droogt, voedsel en dranken netjes opbergt en schoonmaakproducten of zelfs schoenen ordelijk bewaart. Alles op één plek met de juiste bijkeuken kastenwand met verhoogde wasmachine en droger kasten. 

De bijkeuken heeft een belangrijke hygiënische taak als waskamer. Wasjes draaien, strijken, schoenen poetsen en schoonmaakmiddelen opslaan. Bedenk bij de inrichting van een bijkeuken met wasmachine en droger goed hoe het best in te richten om bijvoorbeeld rugklachten te voorkomen. Hangt u uw blouses en hemden meteen op kledinghangers? Een wandkapstok met een roede is dan ideaal. 

Bijkeuken als waskamer

Hoe u de bijkeuken ook inricht, het allerbelangrijkste onderdeel is functionaliteit! De ruimte als waskamer moet vooral gemakkelijk en comfortabel zijn ingericht zodat je spullen snel terugvindt of overzichtelijk de was kunt doen. Bedenk dus goed welke functies u belangrijk vindt voor de bijkeuken kasten en wat voldoende kastenwand in de waskamer inhoudt. 

  • Ergonomie: Plaats de droger en wasmachine een stukje hoger in de waskamer. Zo krijgt u minder last van je rug wanneer je de was doet. Denk aan uitschuifbare en uitklapbare onderdelen zoals planken voor de was-/manden. Dit kan ook een uitklapbare strijkplank aan de deur zijn of een uitschuifbare tafel waarop je de was kunt vouwen.
     
  • Wasmanden: Verschillende wasmanden voor het scheiden van de was geven overzicht. Als de kamer ook als opslagruimte gebruikt wordt dan is het handig met labels voor de kratten en boxen te werken. Zo vindt u in uw waskast makkelijk terug waar alles ligt. 
  • Goed licht: Voor de bijkeuken kies je het liefst voor lichte ruimte met daglicht en ramen naar buiten. 
  • Stroom en water: Voor u een waskamer inricht denk over de inrichting van de bijkeuken na. Voldoende stopcontacten en een waterleidingen op de juiste plek helpt. 

Waskamer en bijkeuken ideeën 

Iets vaker is de bijkeuken een relatief kleine ruimte. Gelukkig zijn er genoeg ideeën om deze optimaal in te richten als waskamer. Het is slim om van de hoogte gebruik te maken. In plaats van de wasmachine en droger naast elkaar, kunt u ze ook op elkaar zetten. Of kies voor stapelbare wasmanden in een waskast of een muurhoge voorraadkast. Met een kleine trap kunt u alsnog bij alle bovenste planken van de waskast. Besef dat een waskast met openslaande draaideuren en diepe lades meer ruimte inneemt. Misschien is een wandkast met open vakken, gecombineerd met kratten en manden een goede oplossing. 

Naast het opslaan van lang houdbare producten is de extra ruimte ideaal voor een koelkast of vriezer. Met een extra koelkast of vrijstaande koel-vriescombinatie  kunt u uzelf gemakkelijk een dag boodschappen doen besparen door meer producten in één keer mee te nemen en te bewaren. 

Heeft u nog meer ruimte over? Dan is een aanrecht of keukenblok voorzien van spoelbak en kraan het perfecte bijkeuken of waskamer meubel. Bewaar uw schoonmaak producten in een bijkeuken kast en vul gemakkelijk uw emmer met sop om te dwijlen. Bekijk ook ons assortiment kleine  keukenblokken en keukenkranen. 

Inspiratie bijkeuken en waskamer

Heeft u alle voordelen van een bijkeuken ontdekt? Of wilt u graag waskamer kasten kopen, maar wenst u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag met het selecteren van het juiste kasten voor de waskamer. Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen bij u terugkomen en u een scherp aanbod doen

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers