Afzuigkapfilters

Een afzuigkapfilter is essentieel indien u de afzuigkap voor recirculatie wilt gebruiken en onaangename kookluchten wilt voorkomen. Een afzuigkapfilter zorgt ook voor het blazen van schone lucht in uw keuken. Bij Kitchenettesdirect vindt u diverse soorten afzuigkapfilters die u eenvoudig zelf kunt vervangen. Ontdek welke koolstoffilter bij uw afzuigkap past en bestel snel uw koolstoffilter voor de scherpste prijs bij Kitchenettesdirect.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-28 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Afzuigkapfilters kopen

Om uw afzuigkap nieuw leven in te blazen is het belangrijk om uw oude afzuigkapfilter te vervangen. Een schoon filter zorgt ervoor dat uw afzuigkap optimaal functioneert. Heeft u een nieuwe afzuigkap of juist een bestaande die wat minder zuigkracht heeft als voorheen? Kitchenettesdirect heeft een ruim aanbod afzuigkapfilters. Onze koolstoffilters zijn geschikt voor alle Meister afzuigkappen en bovendien kunt u het koolstoffilter makkelijk reinigen. Met behulp van metaalfilters en koolstoffilters kunt u de fijnstof in de keuken verwijderen en zorgt u voor schone lucht in uw keuken.  

Naast afzuigkapfilters vindt u bij ons andere keukentoebehoren zoals boilers, keukenkranen en RVS aanrechtbladen. Ideaal als uw Meister keuken nog niet compleet is of u huidige apparatuur aan vervanging toe is.   

Koolstoffilter afzuigkap vervangen

Wanneer u merkt dat er luchtjes in uw keuken blijven hangen, is de koolstoffilter van uw afzuigkap aan vervanging toe. Normaliter dient u de afzuigkapfilter na 4 maanden te vervangen ( Bij normaal gebruik ). Wanneer u niet mis wilt grijpen als u de afzuigkapfilter wilt vervangen zijn onze jaarvoorraad sets van Meister koolstoffilters een perfecte optie. Onze koolstoffilter sets zijn direct uit voorraad leverbaar en koopt u in onze webshop voor de scherpste prijs. Hieronder hebben wij nog even alle voordelen van een afzuigkapfilter voor u op een rij gezet:

Voordelen van afzuigkapfilters

  • Geen onaangename luchtjes meer
  • Past op onze Meister afzuigkappen
  • Eenvoudig te vervangen
  • Scherpste prijs 
  • Snelle levering in NL & BE

Koolstoffilters voor afzuigkap

Voor een perfect werkende afzuigkap is het belangrijk om uw koolstoffilter te vervangen. De vetfilters van uw afzuigkap kunt u simpelweg reinigen met een sopje of soms in de vaatwasser. Het is daarentegen wel raadzaam om de koolstoffilters minimaal 1 keer in de 3 maanden te vervangen. Aangezien de actieve koolstofdeeltjes door vet en geuren verzadigd kunnen raken, is het noodzakelijk om de filters te vervangen. Wanneer u voor de Meister koolstoffilters kiest vindt u bij ons verschillende uitvoeringen; van een set met 2 filters tot een complete jaarvoorraad met 4 filters. Wij adviseren u om voorafgaand na te gaan welke koolstoffilter bij uw afzuigkap past. Wanneer u nog een nieuwe afzuigkap nodig heeft, bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres!  

Vrijblijvend advies afzuigkapfilters

Bent u al overtuigd van het voordeel van koolstoffilters of wilt u graag meer informatie over een afzuigkapfilter? Onze medewerkers adviseren u graag telefonisch of per mail. U kunt ons ook contacteren via het contactformulier. Indien u grote aantallen koolstoffilters wilt bestellen, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen u hierop terugkomen en u een scherp aanbod voorstellen.

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers