Keukenblokken

Wilt u een voordelige keuken en de vrije keuze over alle inbouwapparatuur? Dan zijn onze keukens zonder inbouw apparatuur wat voor u. Vooral onze Meister Premium keukens zijn erg geschikt om uw ideale keuken samen te stellen. Alle zelfbouwkeukens zijn gemaakt van kwalitatieve melamine werkbladen en keukenkasten. De keukens zijn van Duitse makelij en zijn zeer duurzaam.
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Basiskeuken zonder inbouwapparatuur

Wanneer u uw huidige keuken wilt vervangen of volledig zelf wilt bepalen welke apparaten er in uw keuken komen te staan, dan biedt een goedkope keuken zonder apparatuur uitkomst.  Zo kunt u uw inbouwapparatuur gewoon los kopen en hoeft u geen compromissen te sluiten. Alle basis keukens worden geleverd met een spoelbak en doordat u de keuken zelf monteert kunt u de plek van kastjes en de spoelbak bepalen zodat het echt uw keuken wordt. Mocht u naast de basis toch graag nog een kookplaat of de optie voor een magnetron hebben, dan kan dat uiteraard ook.

Het is goed om rekening te houden met het feit dat de afbeeldingen van de keukens zonder inbouwapparatuur vaak wel een kraan staat, maar die zit er standaard niet bij. Met de reden dat smaak persoonlijk is en trends op het gebied van kranen elkaar snel opvolgen. Zeker in een basiskeuken wilt u de vrijheid hebben om ook een kraan te kiezen die voldoet aan uw eisen. Selecteer in de categorie keukenkranen het type kraan dat u wenst en wij verzorgen (separaat van de goedkope basis keuken) de levering van uw keukenkraan. Op deze wijze kunt u ook optioneel voor een losse boiler kiezen, indien de plek waar u de keuken wenst te plaatsen alleen koud water biedt of de afstand tot de C.V. installatie te groot is.

Al onze goedkope basiskeukens worden exclusief montage geleverd. Echter, het monteren van de keuken is niet lastig door de duidelijke montagehandleidingen die standaard meegeleverd worden. Tevens heeft u de keuze om gebruik te maken van onze montageservice. Wilt u hier meer over weten of heeft u andere vragen dan kunt u ons van maandag tot donderdag tussen 9:00 en 17:30 en op vrijdag van 9:00 tot 15:00 bereiken op onderstaand telefoonnummer.

035-2033 113 (NL) of  03-3760 981 (BE)

Mailen kan ook altijd naar info@kitchenettesdirect.nl.

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers