Betonstijl keukens

Betonlook keukens worden steeds populairder in Nederland en België. Kenmerkend voor deze keukens is de robuuste, industriële uitstraling. De strakke betonlook is uitstekend te combineren met verschillende woonstijlen. Kies een robuuste keuken met betonlook aanrechtblad of ontdek onze betonlook keukenkastfronten. Bekijk diverse modellen en breedtematen en bestel uw betonlook keuken voor de scherpste prijs bij Kitchenettesdirect.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Betonlook keuken met hout

Een van de voordelen van een betonlook keuken is dat deze stijl perfect te combineren is met houten elementen uit een wooninrichting. Houten meubels en een houten vloer – van echt hout, maar ook houtlook pvc en laminaatvloeren harmoniëren uitstekend met een betonlook keuken. De stoere, robuuste betonelementen zijn perfect in balans met de warme en sfeervolle uitstraling van hout.

Betonlook keukens in vele maten

Kitchenettesdirect biedt een breed assortiment betonlook keukens van het Duitse merk Meister. Deze goedkope zelfbouw keukens komen in diverse uitvoeringen waardoor u altijd de ideale keuken bij ons vindt. Beschikt u over een zeer kleine ruimte om een keuken te plaatsen? Geen probleem. In ons assortiment hebben we ook een aantal kleine betonlook keukens opgenomen. Ideaal voor kleine appartementen, studentenhuizen en vakantiewoningen. Meister betonlook keukens zijn uitgerust met energiezuinige inbouwapparaten en maken efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.

Twijfelt u of een betonlook keuken bij uw woonstijl past? Onderstaande voordelen geven aan dat deze keukenstijl voor u de beste keus is:

Voordelen keuken met betonlook elementen

  • Stoere, industriële uitstraling;
  • Stuk voordeliger dan echt beton;
  • Betonlook elementen beschadigen minder snel dan echt beton;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Goed te combineren met houten elementen uit wooninrichting;

Meer keukenstijlen

Benieuwd naar andere keukenstijlen? Bij Kitchenettesdirect begrijpen we dat de aanschaf van een keuken sterk onderhevig is aan smaak. Daarom bieden wij voor elke smaak de ideale keuken. Bent u op zoek bent naar een moderne, witte hoogglans keuken of sfeervolle landelijke keuken. Elke keukenlijn onderscheidt zich met unieke eigenschappen. Ontdek van iedere keukenstijl de bijbehorende keukenfronten, grepen en het aanrechtblad. Bij Kitchettesdirect begint u met plezier aan de zoektocht naar uw ideale keuken!

Showroom in Soest

De keuken van uw dromen eerst in het echt ervaren? Dat kan! Maak online of telefonisch een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom in Soest. Hier kunt u een aantal van onze hardlopers bewonderen. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden per keuken. Ook wanneer u op zoek bent naar zakelijke keukens of een offerte voor een projectinrichting wilt aanvragen, zijn wij u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers