Goedkoper dan IKEA keukens

Het vinden van een goedkope complete keuken kan soms een langdurig proces zijn. Bij Kitchenettesdirect vindt u een ruim assortiment aan keukens goedkoper dan een IKEA keuken. De verschillende afmetingen en de mogelijkheden voor het plaatsen van keukenapparatuur maakt het online kopen van een goedkope complete keuken bij Kitchenettesdirect snel en makkelijk. Ontdek hier de nieuwste trends in keukenland en bestel uw droomkeuken online of in onze showroom.

IKEA keuken of een goedkope keuken van Kitchenettesdirect?

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare keuken overweegt u wellicht een IKEA keuken te bestellen. Kenmerkend voor een IKEA keuken is dat u deze zelf kunt samenstellen en dat de keuken uit voorraad wordt geleverd. Doordat een IKEA keuken niet op maat is gemaakt kunt u veel geld besparen. Hoewel IKEA keukens bekend staan om hun goedkope etiket is het aan te bevelen om altijd een offerte vergelijking te doen. Een offerte vergelijking wijst vaak uit dat het kopen van een keuken nog goedkoper kan dan bij IKEA.  

IKEA keuken of Duitse prijs-kwaliteit keuken

IKEA staat bekend om haar degelijke en betaalbare keukens. Kitchenettesdirect is als grootste keukenwebshop gespecialiseerd in het leveren van kleine en innovatieve keukens van Duitse kwaliteitsmerken. De verschillende afmetingen van onze minikeukens zorgen ervoor dat de door u gewenste keuken vrijwel in elke kleine ruimte past.

Onze Sale keukens kunt u in verschillende opstellingen laten plaatsen waarbij u eveneens opties in de keuken kunt laten spiegelen. Wilt u een moderne hoogglans keuken of juist een dubbelblok keuken omdat de beschikbare ruimte niet breed genoeg is? In ons voordelige keukenaanbod kunt u keukens in diverse stijlen en afmetingen kopen.

Naast keukens die goedkoper zijn dan een IKEA keuken vindt u bij Kitchenettesdirect innovatieve projectkeukens voor zakelijke doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele kofferkeuken voor uw beurs of een simpel keukenblok voor in uw bouwkeet. Wanneer u bij ons een keuken van Duitse makelij bestelt bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Voordelen van een Kitchenettesdirect keuken

Waarom u uiteindelijk geen IKEA keuken maar een keuken van Kitchenettesdirect zou kiezen? Bij Kitchenettesdirect heeft u oneindig veel keus uit goedkopere kleine, compacte keukens die in elke ruimte passen. Een keuken uitzoeken voor een kleine studio, Bed & Breakfast of studentenkamer? In ons aanbod Meister, Klick en Stengel keukens vindt u altijd een passende keuken. Doordat het merendeel van onze keukens direct uit voorraad kan worden geleverd profiteert u alleen bij Kitchenettesdirect van de scherpste prijs!

Onze Duitse keukens worden direct vanuit de fabriek in Duitsland binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd. De keukenkasten, de achterwand en het aanrechtblad worden in flatpacks (platte pakketten) verzonden. Hierdoor zijn de transportkosten zeer laag. Bij ons vindt u daarom goedkopere keukens dan bij IKEA.

Voordelen goedkope keuken bij Kitchnettesdirect:

  • Een keuken direct uit voorraad voor de scherpste prijs.
  • Ruim aanbod in de grootste keukenwebshop.
  • Particuliere en zakelijke keukens.
  • Showroom bezoek in Soest.
  • Gratis offerte en advies op maat.

Vrijblijvende offerte en advies

Bent u al overtuigd van de voordelen van een Kitchenettesdirect keuken? Of heeft u de gewenste keuken gevonden maar wenst u de keuken eerst van dichtbij te zien? Neem contact met ons op en kom op afspraak langs in onze showroom in Soest. Onze medewerkers kunnen u dan direct deskundig advies op maat geven. Wilt u meerdere keukens tegelijk online bestellen, bijvoorbeeld voor een zakelijk project? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen uw offerte aanvraag snel in behandeling nemen en u een scherp aanbod doen.

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers