Verrijdbaar keukenblok

Ontdek het gemak van een verrijdbaar keukenblok voor ruimtes waar de keuken vaak verplaatst moet worden. Een mobiel keukenblok van Pro-Art is breed inzetbaar: van zorginstellingen en cateringbedrijven tot beurzen en food festivals. Ontdek ons ruime aanbod mobiele keukens en bestel een compleet verrijdbaar keukenblok snel en eenvoudig bij Kitchenettesdirect.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verrijdbare keukenblokken voor zorgsector

Mobiele Pro Art keukenblokken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en worden veelal door zorginstellingen gebruikt. Dankzij het mobiele karakter verplaatst u het keukenblok eenvoudig van de ene naar de andere ruimte. Verrijdbare keukenblokken zijn ideaal voor woongroepen met een gezamelijke woonkamer of instellingen met veel doorloop en wisselende bewoners. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Pro Art. Speciale toevoegingen zoals stevige zijrails, handgrepen en een beveiligd kookgedeelte zorgen ervoor dat bewoners zelfstandig of onder begeleiding veilig kunnen koken.

Een verrijdbaar keukenblok is verder ook een perfecte tijdelijke oplossing om tijdens een verbouwing toch te kunnen koken. Een keukenblok op wielen beschikt over de belangrijkste keukenfaciliteiten zoals een kookplaat, een koelkast, magnetron en een spoelbak. Het kwaliteitsmerk Pro-Art is gespecialiseerd in het leveren van complete keukens op wielen. De robuuste hoogwaardige keukens zijn dankzij hun compacte design en stevige inklapbare handgrepen en systeemsluitingen makkelijk te vervoeren als u naar een nieuw kantoor verhuist of als u een kantinehoek in uw bouwkeet wilt creëren.

Verrijdbare kofferkeukens voor evenementen

Speciaal voor de evenementenbranche heeft Pro Art de ‘Kitcase’ kofferkeuken ontworpen. Deze mobiele keukenblokken komen uit een transportveilige koffer en zijn daardoor erg geschikt om op transport te nemen. Dankzij het innovatieve design is de Kitcase te bewonderen in het Vitra museum in Duitsland. De mobiele kofferkeuken heeft optioneel een eigen watervoorziening met watertank, zodat de keuken ook zonder wateraansluiting kan functioneren. De Kitcase kofferkeuken is ideaal voor locaties waar toegang tot leidingwater niet mogelijk is.

De Kitcase is leverbaar in verschillende modellen, ieder met een unieke samenstelling aan keukenapparatuur. Het beursmodel waar het Pro-Art verhaal mee begon is bijvoorbeeld uitgerust met koelkast met vriesvak, wasbak, kraan en kan optioneel gekozen worden voorzien van een watertank, boiler besteklades en transportcover (hoes).

Kortom, alle keukengemakken van thuis in een compacte kofferkeuken! Het standaard model van de verrijdbare kofferkeuken kan ook uitgebreid worden met onze Kitcase bijzetkasten; deze modules kunnen ook los online worden besteld. Elke Kitcase bijzetkast heeft een unieke functie. U heeft de keuze uit bijzetkofferkeukens met een ingebouwde oven en kookgedeelte. Verder kunt u kiezen voor een Kitcase unit met vaatwasser. Voor elke toepassing heeft Kitcase de perfecte kofferkeukenmodule.

Verrijdbaar keukenblok in showroom

Bent u al enthousiast over ons verrijdbare keukenblok, maar wenst u de keukenblokken eerst in het echt te bewonderen? U kunt natuurlijk ook onze mobiele keukenblokken in onze showroom in Soest bekijken. De Kitcase kofferkeuken en het mobiele Pro Art keukenblok kunt u hier van dichtbij bekijken. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de hoogwaardige kwaliteit, gebruikte materialen, opties en andere mogelijkheden. Heeft u meerdere kofferkeukens nodig voor uw zakelijke projectinrichting? Neem vrijblijvend op met een van onze medewerkers voor deskundig advies of plan een showroombezoek in Soest.

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers