Voorraad keukens

Bij KitchenettesDirect bent u aan het juiste adres voor goedkope voorraad keukens. Ons assortiment bevat tientallen zelfbouw keukens die al binnen 5 – 10 werkdagen uit voorraad worden geleverd. Direct vanuit onze fabriek in Duitsland. De keukens staan al klaar voor verzending. Zo hoeft u geen maanden te wachten en kunt u direct aan de slag.

Waarom een voorraad keuken?

Niet iedereen heeft de luxe om maanden op een keuken te wachten. Een oude keuken die direct aan vervanging toe is of een planning die in de soep loopt; er moet snel geschakeld worden. Om toch op tijd een keuken in gebruik te nemen, bieden wij een breed scala aan goedkope voorraad keukens. Deze keukens staan al klaar voor verzending in ons magazijn in Duitsland. Deze standaardpakketten bieden behoorlijke keuzevrijheid als het gaat om afmetingen, opstelling, kleuren en type kookplaat. Geheel in de keukenstijl die past bij uw interieur. Of u nou op zoek bent naar een stoere, landelijke keuken of toch liever een moderne, witte hoogglans keuken bestelt. Deze uitgebreide opties horen normaal gesproken bij een keuken waar een lange levertijd aan kleeft. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten. Uw droomkeuken staat klaar voor verzending.

Kies uw type kookplaat

Onze voorraad keukens gaan met de tijd mee en zijn veelal uitgerust met moderne kookplaten die op elektriciteit werken. De meeste keukenmodellen bieden de keuze tussen elektrisch of keramisch koken. Klassiek elektrisch koken is vaak de standaardoptie zonder meerprijs. Goedkoop en simpel in gebruik. Toch adviseren wij onze klanten een kleine upgrade te nemen en een keramische kookplaat te kiezen. Deze opvolger van de klassieke elektrische kookplaat is energiezuiniger, eenvoudig schoon te maken en niet geheel onbelangrijk: de temperatuur is een stuk makkelijker te regelen. Dan bestaat er nog een overtreffende trap: de inductie kookplaat. Een aantal premium keukenmodellen kunnen optioneel gekozen worden met een inductiekookplaat. Zeer efficiënt en energiezuinig in gebruik. Kookt u toch liever op gas? Bekijk dan onze Meister zelfbouwkeukens met gaskookplaat.

  • Meister keukens met elektrische kookplaat
  • Meister keukens met keramische kookplaat
  • Meister keukens met inductie kookplaat
  • Meister keukens met gaskookplaat

Showroom in Soest

Een voorraad keuken online bestellen kan natuurlijk ook nadat u onze showroom in Soest heeft bezocht. Hier staan een aantal veel verkochte keukens, zodat u een goede indruk krijgt van de gebruikte materialen, opties en mogelijkheden. Neem even contact op met een van onze medewerkers en plan een showroombezoek in Soest.

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers