Kantoor

Naast ergonomische werkplekken met design meubelen en stoelen is een kantoor keukenblok een waardevolle aanvulling binnen uw kantoor. Een kitchenette of keukenblok voor kantoor is afsluitbaar met deuren, een rolluik of met een klep. Ontdek de nieuwste kitchenettes van kwaliteitsmerken zoals Meister en Spazio en shop uw kantoor keukenblok online of in onze showroom in Soest.

 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kitchenette of kantoor keukenblok kopen bij Kitchenettesdirect

De kleine ruimtes binnen een kantoor vragen om een praktische indeling en mogen niet te veel in het zicht staan wanneer er sprake is van een open ruimte. Onze kantoorkeukens hebben het uiterlijk van een kast waardoor deze, mits gesloten, niet te herkennen zijn als keuken. Voor de kleinere ruimtes op kantoor is het natuurlijk ideaal wanneer uw kantoorkeuken over een spoelbak en koelkast in beschikt en men hier verder weinig onderhoud aan heeft. De kastkeukens van Meister zijn relatief klein en zijn uitgerust met een koelkast, magnetron en 2 keramische kookplaten. Aangezien de kantoor keukenblokken in 5 kleuren verkrijgbaar zijn is er altijd een passende kitchenette voor uw kantoor te vinden.

Een kitchenette of pantry keuken op kantoor wordt als bouwpakket geleverd en kunt u met behulp van een handleiding makkelijk en snel zelf monteren. Naast de Meister keukens vindt u bij ons Spazio minikeukens met een roldeur en een compact design. De Spazio keuken is voorzien van een afzuigkap, kraan, spoelbak, prullenbak en kookplaat met 2 kookvelden. Voor de kookplaat heeft u de keuze uit inductie, keramisch, gas of elektrisch. De kleine keuken komt in de vorm van een stijlvolle houten kast, maar fungeert als keuken in uw bedrijfspand.    

Bent u benieuwd welke kitchenettes en kantoorkeukens bij uw kantoorinrichting passen? Ontdek online onze collectie kantoor keukenblokken of maak eenvoudig een afspraak voor een bezoek in onze showroom.

Meer keukens zoals een modern stalen keukenblok kunt u vinden in onze gehele kitchenette keukencollectie. Een extra kookplaat nodig of bent u op zoek naar een nieuwe warmwaterboiler? Deze producten kunt u eveneens makkelijk en snel online bij ons bestellen.

Bekijk alle kitchenettes

© 2004-2021 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers