Bedrijfskeukens

Voor bedrijven of bepaalde afdelingen in zorginstellingen is een bedrijfskeuken een aanwinst. In de bedrijfskeuken kunt u de meegenomen lunch koel bewaren, een kop koffie zetten of even wat schoonmaakspullen opbergen. Kitchenettesdirect is de specialist in het leveren van kleine keukens en pantry’s voor op kantoor. Een pantry keuken is leverbaar in verschillende breedtes waarbij u kunt kiezen voor een kantoor keuken met of zonder kookveld, vaatwasser of koelkast. Door de kleine afmetingen en de verschillende kleuren zijn deze mini keukens gemakkelijk in elke ruimte te plaatsen. Benieuwd welke bedrijfskeukens bij uw inrichting of huisstijl passen? Neem een kijkje in ons assortiment kitchenettes online of koop een keukenblok voor in de kantine online of in onze showroom in Soest.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pantry keuken voor kantoor

Een kleine kantoor keuken wordt ook wel een kantoor pantry genoemd. U beschikt in dit geval over een kleine keuken met apparatuur, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de beschikbare ruimte. Ideaal voor kantoren, waar keukenruimte vaak beperkt is. Een bedrijfskeuken heeft kleine afmetingen en beschikt optioneel over de nodige apparatuur.

Een kantoor pantry hoeft in veel gevallen niet over dezelfde elementen te beschikken als de keuken thuis in uw woning. Een complete keuken van een particuliere bestemming kan soms wel 7 meter breed zijn. Keukenkasten zijn vaak de grote boosdoener en nemen veel ruimte in beslag. Thuis heb je meestal veel bergruimte nodig voor al het verschillende servies, glazen, kruiden en voorraden. Op kantoor volstaat meestal een kitchenette met keukenapparaten zoals een oven of magnetron en een paar kastjes om borden, bestek, koffiemokken e.d. in op te bergen.

Veel bedrijven kiezen voor een keuken met koelkast en vaatwasser. Bepaalde voedingsmiddelen en dranken kunt u beter koel bewaren in een koelkast. Een vaatwasser op kantoor is uiteindelijk ook handig, niemand heeft immers zin om de afwas te doen. Een kookgedeelte is meestal niet nodig, want er zijn maar weinig mensen die uitgebreid gaan koken in de lunchpauze. Een magnetron is vaak wel handig voor het opwarmen van een broodje of kop soep.

Voordelen minikeuken kantoor

In ons assortiment vind u diverse minikeukens van vooraanstaande Duitse keukenmerken waaronder Meister, Spazio en Stengel. Onze kitchenettes en minikeukens zijn in verschillende modellen en maten verkrijgbaar. Andere gunstige eigenschappen van een pantry keuken hebben wij hieronder voor u op een rij gezet:  

  • Ruimtebesparend;
  • Stijlvolle en moderne uitstraling;
  • Genoeg bergruimte voor servies, schoonmaakmiddelen etc.;
  • Voordelige geprijsd en snel geleverd
  • Duurzame Duitse kwaliteit 

Stengel Minikeukens kopen bij Kitchenettesdirect

Onze Duitse Stengel minikeukens zijn zeer geschikt voor kleine ruimtes, dus ook voor uw kantoor. Deze handige kitchenettes maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en zijn bovendien zeer duurzaam en fraai vormgegeven. Stengel minikeukens zijn leverbaar in verschillende modellen, breedtes en kleurstellingen. Op deze manier kunt u snel en makkelijk uw perfecte kitchenette online bestellen. Staat uw ideale kantoor pantry er niet tussen of bent u op zoek naar een maatwerk bedrijfskeuken? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers. We hebben namelijk niet alle Stengel Minikeukens opgenomen in ons assortiment, uiteraard kunnen wij deze wel leveren. Voor een goedkope keuken kunt u een kijkje nemen bij onze keukenaanbiedingen in de Sale.   

Een pantry keuken is perfect voor op kantoor. Ontdek ons gehele assortiment pantry keukens.

 Bekijk alle pantry keukens

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers