Bouwkeet

De bouwkeet is een flexibel inzetbare ruimte die veelal in de bouwsector als lunchruimte of vergaderruimte wordt gebruikt. Aangezien een bouwkeet over een beperkte ruimte beschikt is een minikeuken of klein keukenblok met een afmeting van 100-150 cm wenselijk. Shop een passend keukenblok voor uw bouwkeet online of kom op afspraak langs in onze showroom in Soest.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Keukens voor bouwunit kopen

Bent u op zoek naar een kleine keuken voor uw bouwunit? Dan bent u bij Kitchenettesdirect aan het juiste adres. Ons ruime assortiment minikeukens bestaat uit robuuste stalen keukenblokken van Stengel en houten keukenblokken van Meister. De Meister keukens zijn vervaardigd uit een stabiele houten corpus met RVS aanrechtblad, kookplaat en geïntegreerde gootsteen zonder kraan. De gootsteen kan zowel links als rechts worden geplaatst. De minikeukens beschikken verder over een onderkast met draaideur en een koelkast. Optioneel kunt u de bouwunit keuken uitbreiden met meer apparatuur zoals een magnetron, afzuigkap en een kraan. Tevens kunt u bij sommige Meister keukens ervoor kiezen om een bovenkast bij te bestellen. Omdat de Meister zelfbouwkeukens in platte pakketten worden geleverd, brengt u ze gemakkelijk de bouwkeet binnen en bouwt u de keuken snel op.


Stalen keukenblok met apparatuur

Een Stengel keukenblok is eveneens een compacte keuken en daarom uitermate geschikt als pantry in uw schaftkeet. Een stalen minikeuken van Stengel wordt geheel gemonteerd en stekkerklaar geleverd. Standaard is het stalen keukenblok voorzien van een koelkast en magnetron. U kunt kiezen uit een elektrische of keramische kookplaat en de gootsteen kan zowel links als rechts worden geplaatst. Wilt u het keukenblok uitbreiden met extra apparatuur? Bij ons bent u aan het juiste adres voor los apparatuur zoals een keukenkraan, koelkast of afzuigkap. Bij Meister en Stengel vindt u keukenblokken met een afmeting van 100 tot 150 cm breed. Ontdek in onze webshop welke minikeuken in uw bouwkeet passend is. Heeft u advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag telefonisch of op afspraak in onze showroom.

© 2004-2024 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Sitemap Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers