Minikeukens tot 130cm

Bent u op zoek naar een kleine, compacte keuken met een maximale breedte van 130 cm? Ontdek bij Kitchenettesdirect verschillende minikeukens met apothekerskast, bovenkasten of keukens met een afsluitbare klep. Profiteer van onze scherpe prijzen, snelle levering en geen verzendkosten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Complete minikeukens

U vindt in onze webshop goedkope minikeukens in diverse kleuren, maten en stijlen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een kleine keuken tot 130 cm breed voorzien van een gootsteen, kookplaat, koelkast en kasten voor extra opbergruimte.

Betaalbare keukens

Wij streven ernaar om keukens van hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Dit kunnen wij realiseren doordat onze keukens in Duitsland naar de hoogste normen worden geproduceerd en direct vanuit de producent aan u geleverd worden in platte pakketten.

Montage van de keuken

De betaalbare keukens die wij aanbieden worden altijd exclusief montage geleverd. Een Meister keuken is gemakkelijk zelf te monteren met behulp van de meegeleverde en duidelijke montagehandleiding. De keuken wordt in flat packs geleverd. Geeft u het montagewerk liever uit handen? Geen probleem, wij maken graag met u een afspraak om de keuken te laten monteren. Wilt u meer weten over het montageproces? Lees dan ons speciale blog over keukenmontage.

© 2004-2022 KitchenettesDirect Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden Via-Direct: kantoormeubilair & Lockers